کد خبر:۲۸۰۸۹۵
رستمیان در گفت و گو با «خبرگزاری دانشجو»:

بودجه وزارت بهداشت و درمان 14 هزار میلیارد تومان است

عضو کمیسیون بهداشت گفت: قرار بود بودجه وزارت بهداشت 19 هزار میلیارد تومان باشد که با بررسی‌های انجام شده 14 هزار میلیارد تومان آن محقق شد.

رستمیان در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به بودجه این وزارتخانه گفت: قرار بود بودجه این وزارتخانه 19 هزار میلیارد تومان باشد که با بررسی‌های انجام شده 14 هزار میلیارد تومان آن محقق شد.


وی افزود: این بودجه قرار است به بخش آموزش و درمان تعلق بگیرد ولی بودجه عمرانی این وزارتخانه در سال اخیر کاهش خواهد یافت.


نماینده مردم سمنان، دامغان تصریح کرد: بودجه درمانی و پژوهشی امسال بیشتر از سال گذشته شده است البته بودجه ستادی کاهش می یابد.


رستمیان درباره بودجه بخش‌های مختلف گفت: به بودجه دانشگاه 31 درصد، به بودجه بخش آموزش 20 درصد اضافه شده و بودجه ستاد هفت درصد کاهش یافته است.


وی با اشاره به بودجه سال گذشته گفت: بودجه امسال که 14 میلیارد است نسبت به بودجه سال گذشته بیشتر شده است.


نماینده مردم سمنان دامغان تصریح کرد: سهم این وزارتخانه از بودجه عمومی گرفته شده است و همه ادارات سهم عمومی را طلب می‌کنند اما نظر شخصی من این است که کالاهای آسیب رسان که در بهداشت عرضه می‌شود دو جنبه دارد، یکی می‌تواند آسیب رساندن به مردم راکاهش دهد و از طرف دیگر منابعی که عوارض و مالیات را از آنها بگیرند می‌تواند برای سلامت مردم هدف گذاری شود مثل سیگار.


وی افزود: عوارض و مالیات بر روی سیگار باید بیشتر شود تا مردم کمتر مصرف کنند و از مالیاتی که از سیگار گرفته می‌شود، برای درمان بیماری‌های دیگر استفاده کنیم، سیگار زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها است.


رستمیان به مشکلاتی که در زمینه بهداشت با آن مواجه‌اند، گفت: تامین بودجه برای اضافه و تعمیر کردن آمبولانس ها، هم اکنون با مشکلات زیادی همراه است. پیشنهاد ما این است که به اتومبیل‌های وارداتی مالیات زده شود و از طرف دیگر این مالیات ها را بر روی آمبولانس‌ها هزینه کنیم. چون آمبولانس‌ها فرسودگی بالایی دارند و بالای 50 درصد آمبولانس‌ها فرسوده و خراب هستند.
 

وی در ادامه تصریح کرد: یکی دیگر از معضلاتی که وزارت بهداشت با آن مواجه است، ماندگاری متخصصان در شهرستان ها است. برای ماندگاری متخصصان در شهرستان‌ها باید هزینه کرد چون در این برنامه، بودجه اعتبار ماندگاری متخصصان کاهش یافته است، در مناطقی که جمعیت اندکی دارند و پرداخت و تعرفه کمی دارند اما اینکه در شهرستان‌ها بخواهند هزینه بسیاری بگیرند، این اقدام نادرست است.


عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مورد درآمد اختصاصی وزارت بهداشت، گفت: کل بودجه با درآمد اختصاصی 35 هزار میلیارد تومان است، درآمد اختصاصی به معنای درآمدی است که مردم در هنگام بیماری در بیمارستان‌ها پرداخت می‌کنند اما خوشبختانه سهم بیمه در بودجه امسال بهتر شده است و امیدواریم سهم پرداخت مردم کمتر شود.


نماینده مجلس گفت: برای تغییر بودجه ما پیشنهاداتی ارائه داده‌ایم البته هنوز برای ارائه پیشنهادات وقت داریم. یکی از درخواست های ما این است که پرداخت بیمه‌ها باید یکسان شود، برخی بیمه هفت درصد هزینه ها را پرداخت می‌کنند و برخی پنج درصد را پرداخت می‌کنند که باید این امور را یکسان کنیم و امیدواریم بدهی بیمه‌ها به بهداشت و درمان پرداخت شود.


رستمیان با اشاره به بودجه اظهار داشت: سهم بودجه بهداشت و درمان در کشور ما در مقایسه با کشورهای همسایه کم است اما خوشبختانه بودجه آموزش کمی ارتقا یافته است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار