کد خبر:۲۸۱۲۱۶
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور:

انتقال خون در کشور به صورت منطقی صورت نمی‌گیرد

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به تحقیقاتی که در زمینه انتقال خون صورت گرفت گفت: در سال 83 تحقیقاتی در بخش‌های انتقال خون در کشور صورت گرفت که مشخص شد تنها بخشی از این انتقال خون به صورت منطقی و کارشناسانه صورت می‌گیرد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر علیرضا زالی، رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در مراسمی که در سازمان انتقال خون برگزار شد گفت: در سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به بحث آموزش و پژوهش شده است و در زمینه انتقال خون این فرآیند به صورت گسترده‌ای در حال انجام است.
 
وی افزود: انتقال خون زنجیره به هم پیوسته‌ای است که تمام بیماران، بیمارستان‌ها و سازمان‌ها به آن وابسته‌اند و زمانی که نقصی در این زنجیره به وجود بیاید پیوستگی سازمان انتقال خون نیز از میان می‌رود.
 
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: ما نیازمند سیاست عالی در کشور هستیم که امنیت را در سیستم انتقال خون برقرار کند فقدان این امنیت آثار و عوارض متعددی را در کشور به همراه دارد.
 
وی با اشاره به تحقیقاتی که در زمینه انتقال خون صورت گرفت گفت: در سال 83 تحقیقاتی در بخش‌های انتقال خون در کشور صورت گرفت که مشخص شد تنها بخشی از این انتقال خون به صورت منطقی و کارشناسانه صورت می‌گیرد.
 
زالی در ادامه تصریح کرد: سازمان نظام پزشکی با تمام امکانات و توانایی که دارد از سازمان انتقال خون و اهداف این سازمان حمایت می‌کند.
 
وی تصریح کرد: ایده مصرف منطقی خون در کشور باید نهادینه‌‌ شود و باید به عنوان یک اصل در تمام مقاطع پزشکی آورده شود انتقال خون در حال حاضر به یک فضای مشکل‌آفرینی تبدیل شده است که البته بحث‌های عفونی و تغییرات فیزیولوژیکی که در افراد به واسطه انتقال خون به وجود می‌آید باید بیشتر توجه شود.
 
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: بازیافت ترشحات خونی در کشور انجام نمی‌شود و به مبحث فقر آهن و کم خونی که در بیماران شایع است توجهی نمی‌شود.
 
وی در مورد استفاده از کیسه‌های خونی گفت: سازمان انتقال خون با اقداماتی که انجام می‌دهد می‌تواند جان افراد را نجات دهد البته این انتقال خون باید در مواقع ضروری باشد مثلا در حال حاضر سازمان انتقال خون با اقداماتی که انجام می‌دهد از مرگ و میر مادران به هنگام زایمان به وسیله انتقال به موقع خون جلوگیری کرده است.
 
زالی در پایان گفت:‌ ما باید یک نگاه متعارف به مصرف خون داشته باشیم و آسیب‌های اقتصادی که در این زمینه وجود دارد را از میان ببریم و در بحث تعرفه‌‌گذاری‌ها باید به این سازمان توجه بیشتری شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار