کد خبر:۲۸۱۴۶۵

شکاف بین مدرسه و دانشگاه باید پر شود

اساتید دانشگاهی در میزگرد تخصصی هفته پژوهش در دانشگاه زنجان از جزیره‌ای عمل کردن دانشگاه و آموزش و پرورش گله کردند و خواستار پرکردن شکاف بین مدرسه و دانشگاه شدند.
شکاف بین مدرسه و دانشگاه باید پر شود

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، معاون آموزشی دانشگاه زنجان شب گذشته در میزگرد تخصصی هفته پژوهش با انتقاد از جزیره ای عمل کردن دانشگاه و مدرسه بیان داشت: دانشجویان در بدو ورود به دانشگاه آنچنان نسبت به فضای جدید نا آگاه هستند که با مشکلات متعددی مواجه می شوند.
 

 داوود عباسی تصریح کرد: دانشگاه می تواند با اقدامات پژوهشی متناسب با نیاز جامعه و آموزش و پرورش دلایل شکاف بین دانشگاه و مدرسه و راه حل رفع این مشکل را فراهم کند.


یک عضو هیات علمی دانشگاه زنجان نیز در ادامه این میزگرد گفت: تربیت اخلاقی دانش آموزان و دانشجویان موضوعی بسیار مهم است که متاسفانه چندان مورد توجه نیست و فقط درسی دو واحدی در دوره لیسانس به آن اختصاص داده شده است.


حسین اترک با بیان اینکه اخلاق به تعارفات محدود شده است، خواستار تدوین دروسی مرتبط با اخلاق برای نوجوانان شد.


همچنین مهدی نصیری، عضو هیات علمی دانشگاه زنجان در رشته زبان انگلیسی نیز گفت: همراه آموزش هر زبانی فرهنگ مردم دارای آن زبان نیز ترویج می شود؛ بنابراین در موسسات آموزش زبان انگلیسی فرهنگی مختلط که نه شبیه فرهنگ ایرانی و نه شبیه فرهنگ اروپایی است، ترویج می یابد.


وی تاکید کرد: تهاجم فرهنگی به وقوع پیوسته اخلاق را در دانش آموزان تضعیف می کند؛ بنابراین باید خانواده ها را نسبت به وقایع پیرامون فرزندانشان آگاه کرد.


معاون پژوهشی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در ادامه گفت: شورای تحقیقات آموزش و پرورش از سال 69 تاسیس شده و تمام پژوهش‌های انجام گرفته در آموزش و پرورش کاربردی است.


احمد مجتهدی افزود: 832 نفر از نیروهای آموزش و پرورش استان دارای مدرک دیپلم هستند که بیشتر در سمت خدماتی فعالیت می‌کنند، بیش از 2000 نفر فوق دیپلم نیز مربیان کاردانش هستند، بیش از 9 هزار نفر لیسانس، بیش از 1000 نفر فوق‌لیسانس، 15 نفر دکترا و 50 نفر دانشجوی دکترا هستند.


 وی خاطرنشان کرد: در آموزش و پرورش استان زنجان 3500 معلم پژوهنده، 110 معلم مولف، 50 مترجم، 180 پژوهشگر، 450 مقاله نویس و 200 مدرس در مراکز علمی فعالند.


معاون پژوهشی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان خاطرنشان کرد: 20 درصد محتوای سند تحول بنیادین با مسائل پژوهشی مرتبط است که هدف آن تربیت دانش‌آموز پژوهشگر و به تبع آن معلمان پژوهشگر است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار