آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۱۵۲۵
عضو پیشین جنبش امل لبنان:

چمران را فرهنگ انتظار چمران کرد/ هیچ تصمیمی در خاورمیانه بدون اراده جبهه مقاومت اسلامی لبنان محقق نمی‌شود

عضو پیشین جنبش امل گفت: چمران یک اندیشه بود اندیشه نمی‌میرد و هنوز برخی از سیستم‌های وی در آمریکا بر سر کار است.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد مهدی امیر کمالی امروز در همایش «ستارگان منتظر2» که توسط کانون مهدویت در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اینکه اولین خصوصیت منتظر تعادل است بیان داشت: عمل از دیگر خصوصیات منتظر است البته عملکردی که هدف وسیله را توجیه نکند.


وی گفت: حسن خلق و زیبایی در گفتار و رفتار از دیگر خصوصیات شخص منتظر است، منتظر یعنی کسی که به امام زمان(عج) اقتدا می‌کند، قبل از اینکه ایشان را بیایند یک پیمان میان خود و امامش احساس می‌کند.

 

کسانی مانند چمران هستند که منتظر واقعی هستند


عضو سابق جنبش امل تاکید کرد: در این برهه کسانی مانند چمران هستند که منتظر واقعی هستند چمران در جبهه‌های فرا ملی بسیار فعال عمل می‌کرد و مشاهده می‌کنید اقداماتی که امروز صورت می‌گیرد ریشه در فعالیت‌های دیروز وی دارد.


امیر کمالی ادامه داد: امروز شیعه آن روز به یک ملت قدرتمند تبدیل شده و این به دلیل حضور چمران در جبهه‌های فراملی بوده است.
 

وی با اشاره به اینکه هسته مقاومت امروز در گذشته نهاده شده بود ابراز داشت: اندیشه‌ها و کارکردهای چمران منظومه‌ای است از رفتارهایی که می‌تواند الگوی یک فرد منتظر باشد و چمران بهترین وسیله برای خوب شدن انسان است.


عضو سابق جنبش امل با بیان اینکه شجاعت‌های وی او را وارد هیچ یک از جبهه‌های خون خوار زمان وقت نکرد تصریح کرد: در مراکز خوف و خطر تنها او بود که می‌خندید و مرگ را به سخره می‌گرفت و به حدی طول نگاه وی گسترده بود که تنها آینده را می‌نگریست.


امیر کمالی خاطرنشان کرد: او مرگ را پیش بینی می‌کرد و برای بعد از مرگ برنامه داشت بنابراین مشاهده می‌کنید این مرد یک فرد عادی نبود  به همین دلیل است که امام راحل تنها چمران را مرد خدا می‌دانستند.

 

وی با طرح این پرسش که کدام بینش انسان را به چنین روشی در زندگی می‌رساند گفت: وی آنچنان به مشیت خدا اعتقاد داشت که به جز مشیت خدا هیچ چیز را طلب نمی‌کرد دنیا در دستان وی بود اما از دنیا چیزی نمی‌خواست و زمانی که از دنیا رفت تنها 30 هزار تومان از وی باقی ماند.


عضو سابق جنبش امل با اشاره به اینکه چمران همان غذایی را می‌خورد که سربازانش می‌خوردند بیان کرد: برای اینکه یک آرپیچی به هدف بخورد به هفت متری تانک می‌رفت و این شجاعت و نترسی وی را نشان می‌داد.


وی افزود: او بر عهد خود می‌ماند و همین خصوصیات بود که بعدها حتی دشمنان وی را تبدیل به مرید می‌کرد.


امیر کمالی تصریح کرد: زمانی که از آمریکا آمد می‌توانست از نظر آکادمیک بهترین موقعیت‌ها را داشته باشد اما به جنوب لبنان بین یتیمان شیعه رفت و زمانی که یتیمان می‌نگریستند می‌گفت این گریه به معنای سال‌ها رنج در بین شیعیان است.


چمران؛ بنیانگذار جبهه مقاومت اسلامی لبنان


عضو سابق جنبش امل با بیان اینکه شهید چمران بنیانگذار جبهه مقاومت اسلامی لبنان بود تصریح کرد: امروز هیچ تصمیمی در خاورمیانه بدون اراده جبهه مقاومت اسلامی لبنان محقق نمی شود.


وی با تاکید بر اینکه چمران یک اندیشه بود و اندیشه نمی‌میرد ابراز داشت: او در شرکت بل آمریکا کار می‌کرد و مشاهده می‌کنید هنوز برخی سیستم‌های وی بر سرکار است و نوآوری‌های چمران کماکان قابل استناد است.

 

امیر کمالی یادآور شد: چمران بیان می‌کرد تمامی اقدامات من برای خداست برای من فرقی نمی‌کند 200 هزار انسان برای من کف بزنند یا 200 هزار مورچه و این نشان از خلوص نیت و توحیدی بودن چمران است.


مصیبت این است که چرا ما تنها یک چمران داریم


عضو سابق جنبش امل خاطرنشان کرد: چمران به قدری در اخلاق کریم بود که به تمامی انسان‌ها به دلیل کرامت انسانی ارزش قائل بود و فرقی نمی‌کرد این فرد رفتگر باشد یا وزیر.


وی با اشاره به اینکه چمران از آن عالم نیز دوستداران خود را می‌تواند حمایت کند بیان داشت:ما سوگوار او نیستیم او جاودانه شد و مرگ او مصیبت نیست، مصیبت این است که چرا ما تنها یک چمران داریم.


امیرکمالی با بیان اینکه چمران با قدم در عرصه موفق بود ابراز داشت: چمران را فرهنگ انتظار چمران کرد، او الگویی برای فرداهاست؛ چمران به ما شدن را آموخت و مردی برای آینده است.


عضو سابق جنبش امل بیان داشت: چمران انسانی فرا جنسیتی است و همه می‌توانند مانند او باشند بنابراین مانند چمران شدن غیر ممکن نیست.


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار