کد خبر:۲۸۱۵۶۵
رئیس دانشگاه آزاد ایلام:

به سخره گرفتن پژوهش در دانشگاه‌ها سبب سکون در جامعه می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد ایلام گفت: به سخره گرفتن اهمیت پژوهش در دانشگاه‌ها سبب سکون در جامعه می‌شود.
به سخره گرفتن پژوهش در دانشگاه‌ها سبب سکون در جامعه می‌شود

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، رئیس دانشگاه آزاد ایلام روز گذشته در نشست اعضای هیات علمی و کارکنان این دانشگاه که به مناسبت هفته پژوهش انجام شد، گفت: هفته چهارم آذرماه به عنوان هفته پژوهش نامگذاری شده، پژوهش ضامن پیشرفت پایدار است در هر کشوری آموزش و پژوهش را به دو بال توسعه می دانند، رشد بین این دو بال در ایران یکسان و برابر نیست، در حوزه آموزش ما به درجات چشمگیری رسیدیم؛ اما این امر لازم و کافی نیست.


وی ادامه داد: مشکل جدی در نظام آموزش عالی ایران این است که اساتید تدریس را به پژوهش ترجیح می دهند، تنها عاملی که سبب جذب هیات های علمی به انجام فعالیت های پژوهشی می شود، تشویق مالی و یا انگیزه کسب امتیاز است.


رئیس دانشگاه آزاد ایلام با در نظر داشتن سه مولفه اساسی در طی کردن مسیر پژوهش تصریح کرد: حوزه های سخت افزار، نرم افزار و نیروی انسانی اصول اساسی پژوهش در کشور، دانشگاه ها و پژوهشکده ها هستند.


عباسی افزود: برای آن که توسعه پایدار داشته باشیم باید دانشگاه ها در زمینه پژوهش فعال باشند، گاهی با اعمال سیاست غلط در مراکز آموزش عالی اهمیت پژوهش به سخره گرفته می شود و این عامل سبب ایجاد سکون در جامعه می شود.


وی گفت: در دنیای امروز دانایی هسته اساسی قدرت است و زیر ساخت این دانایی از راه پژوهش بدست می آید. اگر می خواهیم کشورمان از این سکون رها شود، هیات های علمی و اساتید باید دست به کار شوند.


رئیس دانشگاه آزاد ایلام تصریح کرد: پتانسیل های زیادی در ادارات و ارگان ها وجود دارد، تمام ادارات باید بخشی از کارهای خود را به پژوهش اختصاص دهند، با مراجعه به سایت های این نهادها می توان نیازهای پژوهشی آن ها را شناسایی و اعتبارات لازم را جذب کرد، انجام این فرایند سبب اشتغالزایی و درآمد آفرینی خواهد شد.


عباسی گفت: مهمترین کارهایی که در حیطه پژوهش باید انجام شود، تلاش در جهت جذب مجوز مجلات علمی، پژوهشی و ترغیب اعضای هیات علمی به فعالیت در این حوزه است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار