به سبک مدیریتی فرجی دانا اعتراض دارم/ با به جان هم انداختن دانشجویان فرصت علمی از آنان گرفته میشود
محمد اسماعیلنیا در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص چگونگی نظارت نمایندگان در انتصاب روسای دانشگاهها بیان کرد: من از کسانی هستم که به این سبک مدیریت فرجی دانا اعتراض دارم.
وی ادامه داد: در این راستا بارها به فرجی دانا گفتهام که به سمت بازیهای سیاسی پیش نروید و اسیر بعضی مسئله سازیها در علوم نشوید.
نماینده مجلس با اشاره به اینکه بارها گفته شده که برای پستهای مدیریت باید اشخاص قوی انتخاب شوند، بیان داشت: من بارها به وی تذکر دادم که با قدرت حرکت کند و به کسی باج ندهد؛ از باج و کسانی که حاشیه ساز هستند پرهیز کند اما وی این کار را نکرد.
اسماعیلنیا تصریح کرد: البته نه اینکه ما معتقد بر آزادی دانشجو نباشیم نه، مقام معظم رهبری کرسی آزاد اندیشی را مطرح کردند و علت این بود که دانشجویان با آزادی بحثها سیاسی را مطرح کنند.
وی با بیان اینکه ما خود از دانشجویان میخواهیم که سیاستمدار باشند، خاطرنشان کرد: البته سیاست زدگی مطرح نیست؛ زیرا دانشجویان را در فضاهای پایین درگیر کردن هیچ سودی نخواهد داشت.
این نماینده مجلس عقلانیت، اعتدال و معنویت را سه ویژگی فرد سیاستمدار دانست و تصریح کرد: باید به بچه ها مسیر دهیم ما باید یاد بگیریم که نقد کنیم؛ اما نقدی سازنده داشته باشیم.
اسماعیلنیا تاکید کرد: با به جان هم انداختن دانشجویان نه تنها سودی نخواهیم برد بلکه فرصت کار علمی را نیز از آنان خواهیم گرفت.
تمامی مردم ایران را فرهیخته هستند/باید به جایگاهها احترام گذاشت
در ادامه وی در خصوص اظهارات سریعالقلم در ارتباط با پرسش رسانهها از مردم عادی در خصوص مذاکرات ژنو گفت: این سخن بسیار اشتباه است.
نماینده مجلس تمامی مردم ایران را فرهیخته دانست و بیان کرد: مگر شهید برونسی، حسن باقری، کاوه و یا میرزایی چه کسانی بودند؟ میرزایی در تعمیرگاه جهاد کار میکرد اما بعد سرلشکر شد و بعد به شهادت رسید.
اسماعیلنیا در پایان با بیان اینکه کسانی که تحصیل میکنند باید استراتژیها صحیح را مطرح کنند، خاطرنشان کرد: باید به جایگاه ها احترام گذاشت و نباید گفت این فرد چون کفاش است نباید در خصوص مسئله هستهای و یا دیگر مسائل کشور اظهار نظر کند.