کد خبر:۲۸۲۹۰۰
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران:

آلودگی هوا تشدیدکننده بیماری‌های کودکان/ کارایی سیستم تنفسی کاهش یافته

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: هوای آلوده بیماری‌های عفونی کودکان را شدت می بخشد.

دکتر پرویز طباطبایی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: بیماری سرماخوردگی و بیماری‌های عفونی با آلودگی هوا وخیم‌تر می‌شود و به همین دلیل است که به کودکان توصیه می‌شود در هوای آلوده از خانه بیرون نیایند.


وی افزود: بیماری عفونی و ویروسی در این فصل و در کودکان شایع است و تعداد زیادی از کودکان متاسفانه مبتلا به ویروس سرماخوردگی می شوند و آلودگی هوا موجب می‌شود که شدت این بیماری‌ها بیشتر شود.
 

فوق‌تخصص بیماری‌های عفونی کودکان گفت: سیستم تنفسی در زمان آلودگی کارایی خود را از دست می‌دهد و مژک‌ها در زمانی که‌آلودگی هوا وجود داشته باشد کاراییشان کم و حرکات این مژک‌ها کند می‌شود.


وی در مورد ماسک‌های هوا گفت: ماسک‌هایی که برای جلوگیری از آلودگی استفاده می‌شود کارایی چندانی ندارد و به‌عنوان یک متخصص به مردم توصیه نمی‌کنیم از این ماسک ها استفاده کنند.


استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به درمان بیماری‌های عفونی گفت: برای درمان این بیماری‌ها بهتر است از آنتی‌بیوتیک استفاده نشود، سرماخوردگی یک بیماری ویروسی است و نیاز به درمان با استفاده از این دارو وجود ندارد.


وی در ادامه تصریح کرد: برای درمان بیماری آنفولانزا تنها می‌توان از آنتی‌بیوتیک استفاده کرد و آن هم زمانی که بیمار زود مراجعه کند درمان‌های ضدویروسی را برای این بیماران می‌توان در پیش‌گرفت.


فوق تخصص بیماری‌های عفونی کودکان گفت: نوشیدن مایعات و شستن دست‌ها برای پیشگیری اهمیت زیادی دارد و پیشگیری در خصوص بیماری آنفولانزا از درمان مهم‌تر و واجب تر است.


وی در مورد بیماری‌های ثانویه در کودکان گفت: تا زمانی که این آلودگی در هوا وجود دارد احتمال اینکه کودک در بزرگسالی دچار آسم و یا بیماری‌های تنفسی شود نیز وجود دارد و بیماری‌های آسم و آلرژی نیز در این هوا تشدید می‌شود و احتمال مبتلا شدن به این بیماری ها در کودکان و در هوای آلوده تهران بیشتر شده است.


طباطبایی در مورد تأثیر آلودگی هوا بر آنفولانزا گفت: بیماری که در سطح شهر وجود دارد کمتر به آنفولانزا شباهت دارد البته مردم توجه داشته باشند که تعداد مبتلایان نسبت به سال گذشته افزایش نیافته است و این بیماری روند معمولی خود را طی می کند.


وی تصریح کرد: بیماری انفولانزا ریه را درگیر و قدرت تنفسی را از فرد بیمار می‌گیرد و بیمار با تب بالا به پزشک مراجعه می‌کند و  این مورد در تعداد زیادی از کودکان و کهنسالان دیده می‌شود.


فوق تخصص عفونی کودکان گفت: اگر بیماری انفولانزا در روزهای اول تشخیص داده شود می‌توان درمان ضدویروس را آغاز کرد و این بیماری روند هفت روزه دارد که البته در سنین کودکی آنفولانزای شدید بروز می کند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار