گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ هر سال به اواخر آبان و ماه آذر که می رسیم، پرونده آلودگی هوا در کلانشهرها، بخصوص تهران باز می شود و مقامات مختلف در سازمان های متفاوت به اظهارنظر در این باره می پردازند، اما سالهاست که تصمیمات نتیجه ای نداده و آلودگی هوای کلانشهرها تنها با مسکن های موقت رفع می شود تا سه چهار ماه زمستان بگذرد و باران و باد بهاری، به داد هوای آلوده برسد.
«خبرگزاری دانشجو»- به عنوان سئوال آخر با توجه به حضور افراد با جناح های مختلف آیا فضای حاکم بر شورای شهر تهران در حال حاضر فضای تفاهمی است؟ یا تفاوت دیدگاه های سیاسی بر تصمیم گیری ها تاثیر می گذارد؟
چمران: مسایل شهری، کاملاً اجتماعی هستند، نباید به آنها با دید سیاسی نگاه کرد و می بایست دید تخصصی به آن داشت. مثلاً همین آلودگی چه ربطی به چپ و راست می تواند داشته باشد؟ مربوط به همه مردم است ورفع آن هم به نفع مردم بدون در نظر گرفتن جناح سیاسی خواهد بود. بایستی بیاموزیم که مسایل سیاسی و اجتماعی را با هم مخلوط نکنیم.
اگر آقاي قاليباف اصلاح طلب نبود با نوه امام خميني تشريف نميبرد مسجد وحرف هاي در گوشي بزند وکلمه اي ازآن به بيرون مخابره نشود اگر اصلاح طلب نيست آيا اصلاح طلبان تندرو اجازه شهردار شدن را به ايشان ميدادند؟! البته بايد گفت که جنجال نمايشي هم در اين زمينه صورت گرفت و سعي شد با حداقل آرا ايشان راي بياورد تا مردم ايشان را اصلاح طلب ندانند. بد نيست به روزنامه همشهري در ايام فتنه مراجعه کنيد تا متوجه شويد که اين روزنامه پايگاه عقده گشايي و سخنان متناقض اصلاح طلبان و آقاي هاشمي بوده وهست! حال خودتان قضاوت کنيد يادمون نره يه زماني آقاي هاشمي هم خودش را اصولگرا ميناميد
در تهران آن قدر گناه طبيعي شده که اگر کسي بخواد امر به معروف کنه اکثر مردم بهشون بر ميخوره
در احاديث به وفور اومده که گناه باعث نزول عذاب ميشه
با اين همه بيحجاب در تهران و اين که کسي حاضر نيست امر به معروف کنه اين عذاب کاملا طبيعه
البته فقط در تهران گناه رواج ندارد بلکه در اکثر شهر ها از جمله مشهد و هم هم که شهر هاي مذهبي هستند گناه معمول شده خصوصا مشهد که از نظر بي حجاب کم از تهران ندارد