آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۳۹۹۶
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور تاکستان:

دانشجویان، اهداف شوم فتنه گران در بازگشت به دانشگاه‌ها را بی نتیجه بگذارند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور تاکستان گفت: دانشجویان با سلاح بصیرت و روشنگری باید اهداف شوم فتنه گران در بازگشت به دانشگاه‌ها را بی‌نتیجه بگذارند.
دانشجویان، اهداف شوم فتنه گران در بازگشت به دانشگاه‌ها را بی نتیجه بگذارند

امیر یزدی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در قزوین، گفت: اتفاقات سال 88، یکی از بحث های درونی نظام بود و باعث آشکار شدن تمام فتنه های پشت پرده ای که انقلاب را تهدید می کرد، شد.

 

وی با اشاره به این موضوع که قصد شوم فتنه گران در عاشورای سال 88 علنی شد، بیان کرد: آن اتفاقات باعث شد تا مردم عکس العمل نشان داده و در روز 9 دی با تظاهرات دست سران فتنه را از کارشکنی در نظام کوتاه کنند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور تاکستان روز 9 دی را از نقاط عطف انقلاب برشمرد و در تبیین نقش دانشجویان با اشاره بر فرمایشات مقام معظم رهبری بیان داشت: نقش دانشجویان بصیرت و روشنگری است.

 

یزدی اینگونه اتفاقات را سبب روشنگری دانشجویان دانست و گفت: دانشجویان با سلاح بصیرت و روشنگری باید بر قصد و هدف دشمن از بازگرداندن دانشجویان اخراجی به دانشگاه ها توجه داشته باشند و اهداف شوم آنها را بی نتیجه بگذارند.

 

وی در پایان حماسه 9 دی را یکی از مهم ترین روز های بعد از انقلاب برشمرد و بیان کرد: این روز مهم که در تقویم هم آمده، امید است که همه ساله گرامی داشته شود و این حماسه باید در تاریخ بماند.


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار