آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۴۸۹۹

نمایش مستند فهیم درباره روزنامه کیهان در اکران‌های امروز جشنواره عمار

مستند بلند محمدتقی فهیم درباره روزنامه کیهان امروز ساعت 10:30 در سینما فلسطین به نمایش درمی‌آید.
نمایش مستند فهیم درباره روزنامه کیهان در اکران‌های امروز جشنواره عمار

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، ملاقات با عکاس روزهای انقلاب در سینما فلسطین، مستند بلند «ملخی غول شد» ساخته محمد تقی فهیم که به بخش مسابقه چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار راه یافته است ساعت 10:30 صبح امروز در سالن شماره 2 سینما فلسطین به نمایش در می آید.

 

در این مستند پژوهشی که به سرنوشت روزنامه کیهان از تاسیس تا پیروزی انقلاب اسلامی می پردازد، هوشنگ توکلی بازیگر نام آشنا به عنوان  راوی حضور دارد و مهدی فقیه بازیگر پیشکسوت نیز بازگوی خاطرات سناتور مصباح زاده است. ملخی غول شد در قالب سه روایت پیش می رود که در بخش حضور قدیمی های روزنامه کیهان، دوستان حسین پرتوی، عکاس مطرح ایام انقلاب (که چند سالی است در بستر بیماری بسر می برد) بربالین او از چگونگی شکار تصویر بیعت همافران با امام راحل می گویند.

 

ساختار ملخی غول شد براساس صفحات گزارش روزنامه ها طراحی و اجرا شده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار