به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، یکشنبه 15 دی ماه، مراسمی تحت عنوان چهلمین روز تدفین شهدای گمنام سازمان انرژی اتمی و بزرگداشت شهدای هستهای در مسجد شهدای این سازمان برگزار شد که با حواشی خاص خود همراه بود.
اما در این مراسم که بیشتر شبیه به مراسم ختم بود تا مراسم بزرگداشت و یادبود، آنچنان که شایسته مقام والای شهدای هسته ای است از آنان یاد نشد که همین موضوع سبب انتقاد شدید پدر و مادر شهید احمدی روشن شد و در اینباره گفتنی هایی است:
1- لازمه برگزاری هر مراسمی اعم از برگزاری همایش های مختلف، کنگره های علمی، مسابقات ورزشی و حتی برگزاری یک مراسم ختم یا سالگرد برای یک فرد معمولی جامعه نیازمند اطلاع رسانی مطلوب است تا زمینه حضور مناسب افراد را فراهم کند حال آنکه برگزاری یک یادواره شهید آن هم شهیدی از تبار شهدای خودکفایی صنعت هسته ای عزم ویژه تری را می طلبد.
تبلیغات و اطلاع رسانی نامناسب مراسم دومین سالگرد شهادت شهید احمدی روشن یکی از دلایل حضور کمرنگ مردم در این مراسم شد، مراسمی که از آن در سطح شهر و دانشگاه ها تبلیغاتی دیده نشد. مراسمی که شاید بشود از آن تعبیر به یک مراسم سازمانی و داخلی کرد که آن هم به دلایل مختلف و یا شاید هم ممنوعیت حضور پرسنل، به مراسمی بدون حضور گسترده کارکنان سازمان انرژی اتمی و همکاران شهید تبدیل شد.
2- بر هیچ کس پوشیده نیست که اطلاع رسانی و گزارش های پخش شده از رسانه ملی تا چه حد در عموم مردم تاثیرگذار است اما ضعف جدی در نحوه برگزاری این مراسم سبب شد که دوربین های صدا و سیما به پخش مصاحبه صالحی، رییس سازمان انرژی اتمی اکتفا کنند و هیچ تصویری از مراسم مخابره نکنند.
3- نحوه برگزاری این یادبود سبب حضور نیافتن تعدادی از خانواده شهدای صنعت هسته ای در این مراسم شد، شنیده ها حاکی از آن است که خانواده شهدایی که در این مراسم نیز شرکت کرده بودند به شدت نسبت به این مراسم انتقاد کرده و حتی یکی از اعضای خانواده شهدای هسته ای این موضوع را مطرح کرده است که «گویا از نظر سازمان تاریخ مصرفشان گذشته و تصمیم دارند این قبیل بزرگداشت ها را آنقدر کمرنگ جلوه دهند که شهدا به فراموشی سپرده شوند»
4- توجیه نبودن عوامل برگزاری مراسم به حدی بوده است که پدر و مادر شهید احمدی روشن در مصاحبه ای نسبت به آن واکنش نشان دادند.
*سخنران مراسم بارها از لفظ شهید احمدی مقدم نام می برد که به نظر می رسد ناشی از اشتباه گرفن نام دو شهید یعنی احمدی روشن و طهرانی مقدم است.
*یا بارها از سابقه تدریس شهید در دانشگاه صحبت می کند در حالی که این شهید سابقه تدریس در دانشگاه نداشت و در زمان شهادتش به عنوان معاون بازرگانی مجتمع غنی سازی نطنز مشغول به فعالیت بود.
*و در موردی دیگر پورتال رسمی سازمان انرژی اتمی از این مراسم به عنوان سومین مراسم سالگرد شهادت شهید مصطفی احمدی روشن یاد می کند در حالیکه امسال دومین سالگرد شهادت شهید احمدی روشن و شهید رضا قشقایی بود.
5- زمزمه های ارتباط با امریکا در شروع به کار دولت یازدهم و همچنین گفتگوی تلفنی روحانی و اوباما سبب شد که مراسم راهپیمایی روز 13 آبان امسال که به عنوان روز استکبارستیزی نام گذاری شده است پرشورتر و گسترده تر از سال های پیش برگزار شود لذا ضروری است مسئولین مربوطه تلاش کنند تا سالگرد شهدای صنعت هسته ای نیز به دلیل مسائل پیش آمده در این عرصه نیز با قوت بیشتری برگزار شود.
6- بر اساس اظهارات خانواده شهید احمدی روشن قرار است مراسم یادبودی از سوی همکاران شهید در مجتمع غنی سازی نطنز برگزار شود که به نظر می رسد باید در این باره نیز نکاتی مورد توجه قرار گیرد:
- همه می دانند که حضور مردم و یا اقشار مختلف جامعه در تاسیسات هسته ای (البته تاسیسات هسته ای نه مسجد سازمان انرژی اتمی) به دلایل امنیتی امکان پذیر نیست اما در سال های گذشته پخش تصاویری از درون این تاسیسات از سوی رسانه ملی آن هم به بهانه های مختلفی از جمله تدفین شهید گمنام، بازدید اقشار مختلف جامعه مانند بازدید جانبازان دفاع مقدس از سایت نطنز و یا گزارش های صدا و سیما در ایام دهه فجر از این تاسیسات که نماد شعار «ما می توانیم» است تاثیر به سزایی در تقویت روحیه خودباوری و اعتماد به نفس ملی در سطح جامعه داشته است.
- بر اساس شنیده ها سازمان انرژی اتمی بخشنامه ای به تمام زیرمجموعه های خود ارسال کرده و جهت حضور اصحاب رسانه محدودیت ها و سخت گیری های بیشتری را اعمال نموده که به نظر می رسد همین امر سبب شود در سالگرد شهادت شهید احمدی روشن و یار شفیقش شهید رضا قشقایی هیچ صدایی از بزرگداشت شهدای هسته ای از درون مجموعه انرژی اتمی به بیرون مخابره نشود و برداشت عمومی در سطح جامعه و عموم مردم این باشد که مجموعه انرژی اتمی هیچ ارج و قربی برای این شهدا قائل نیست.
- رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضاى ستاد برگزارى بزرگداشت سرداران و ده هزار شهید استان مازندران که در هفته های گذشته برگزار شد تاکید کردند: «بزرگداشت شهیدان، احیاى نام آنان، تحقیق در مورد کارهاى آنها، تولید آثار مکتوب و تصویرى و صوتى و امثال اینها از زندگى آنها و از اقدامات و جهاد آنها، کارهاى بسیار باارزشى است.» لذا ضروری است علاوه بر برگزاری بزرگداشت ها به تولید آثار مکتوب و تصویری در این زمینه نیز توجه شود.
به هر حال این بی تفاوتی ها از سوی سازمان انرژی اتمی تعجب برانگیز است. همه ملت و از جمله مدیران، کارشناسان و کنشگران در حوزه مدیریت هستهای کشور میدانند که هر موفقیتی که در زمینه هسته ای کسب کرده ایم همه را مرهون خون شهدای این صنعت هستیم. اعتقاد راستین به ایثار شهدای هسته ای و همچنین پاسداشت و تکریم خدمات سایر دانشمندان هسته ای کشور که عمر خود را وقف ادامه راه پیشرفت و استقلال صنعتی و دانشی کشور نموده اند، اقتضا دارد که بیش از هر زمانی دیگر، به «پیشرفت هسته ای» و «صیانت از حقوقی که در پی ابتکار و جانفشانی این شهیدان، برای ملت ایران مسلم و محقق گردید» بها داده شود.
آهان اونايي که به دولت "تدبير:عوام فريبي و حفظ ظاهر ، اميد: سازش با دشمن" راي داديد بياييد جواب بديد ديگه.....زمان اون خاتمي درس عبرت نشد براتون
اينکه شهيد احمدي روشن در دانشگاه تهران سايقه تدريس دارد، درست است.
بعد از قطعنامه 598 جانباز و شهداي جنگ بي خيال
بعد از توافق ژنو بي خيال شهداي هسته ايي
تاريخ مصرف اين جور چيزها زود ميگذره در نظر بعضي ها چون اين کار ها لازم نبوده ما به انرژي هسته ايي چه کار است!!! بعد6ماه تعليق بايدش