کد خبر:۲۸۵۷۱۱
تکرار/ سخنی با وزیر مسکن؛

شما که به همه تعهدات دولت قبل پایبند بودید!؟

در حالی که وزیر مسکن خود را به همه تعهدات دولت قبل پایبند دانسته بود، اخبار حاکی از سخت تر شدن شرایط مالکان مسکن مهر است.
شما که به همه تعهدات دولت قبل پایبند بودید!؟

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، مسکن مهر یکی از مسائلی که از اولین روزهای آغاز به کار دولت یازدهم پیگیری می شد و از طرف مردم هم پیگیری می شد مسئله مسکن مهر بود.


عباس آخوندی وزیر مسکن در واکنش به حساسیت های ایجاد شده با بیان اینکه در حوزه مسکن مهر به تمام تعهدات دولت قبلی پایبند هستیم  گفته بود: حتی می توان گفت سرعت انجام پروژه های بیش از گذشته است.


مسکن مهر طرحی بود که در دولت مهرورزی با هدف خانه دار کردن اقشار کم درآمد و افزایش عرضه مسکن در بازار کلید خورد و با استقبال مردم روبرو شد. در یک بررسی سریع و اجمالی می توان دستاوردهای طرح مسکن مهر را شامل بهبود شاخص دسترسی به مسکن، ارتقای عدالت اجتماعی، اشتغال، کاهش تراکم خانوار در واحد مسکونی، افزایش تولید ملی و رشد اقتصادی، کنترل قیمت مسکن، گسترش انبوه سازی و صنعتی سازی دانست.


علی رغم این مسائل گزارش هایی از اجرای ناقص و خلاف وعده این طرح در برخی مناطق مانند گرمسار به گوش می رسد که باعث ناراحتی متقاضیان مسکن مهر شده است.


یکی از مالکان مسکن مهر در این شهر به خبرنگار ما گفت با آغاز بکار دولت جدید در چند مورد وعده های دولت قبل محقق نشده است و کارفرمایان شرایط جدیدی را مطرح می کنند.


وی گفت: به عنوان مثال مدت باز پرداخت اقساط وام های ما از 16 سال به 10 سال کاهش یافته است و اقساط این وام ها که پیش تر 210 هزار تومان بود به 370 هزار تومان رسیده که در توان بسیاری از متاضیان نیست.


وی همچنین اشاره کرد پیمانکاران حتی حق بیمه کارگرانشان را نیز ار مردم دریافت می کنند که با احتساب سود تعاونی تا امروز حدود 900 هزار تومان از ما دریافت کرده اند.


این مالک مسکن مهر در گرمسار از افزایش سود مشارکت بانک از یک میلیون 700هزار تومان به 7 میلیون و 300 هزار تومان افزایش پیدا کرده است و دلیل آن عدم تحویل به موقع خانه ها توسط پیمانکاران بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بدون نام
-
۲۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۰
نيکزاد فعال کجا اين آخوندي کجا!!! به خاطر تنبليش ميخواد تعطيل کنه ولا طرح خيلي خوبي بود....
کجاست آن دولت کار و اقدام..
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار