به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در حال حاضر مردم روستاهای کمتر توسعه یافته هفت استان کشور به خدمات بیمه تکمیلی درمان دسترسی دارند.
شمار افرادی که تاکنون در این استانها از بیمه تکمیلی درمان بنیاد برکت برخوردارند، بالغ بر 14 هزار نفر است.
بنیاد برکت طرح بیمه مکمل درمان روستاییان را با پوشش فرانشیزرایگان بستری برای مردم مناطق محروم استانها، عملیاتی کرده است.
شرکت خدمات بیمه برکت تاکنون ساکنان مناطق روستایی استان های کرمانشاه، ایلام، آذربایجان شرقی، کرمان، خوزستان، کردستان و خراسان شمالی را تحت پوشش بیمه تکمیلی درمانی قرار داده است.
شرکت خدمات بیمه برکت این استانها را به عنوان طرح آزمایشی برای سال اول فعالیت خود شناسایی کرده و قرار است این طرح از سال آینده در سراسر کشور اجرا شود.
هدف شرکت خدمات بیمه برکت در سال اول پوشش 70 هزار نفر است و در سالهای آینده این تعداد گسترش پیدا خواهد کرد.
علاوه بر بیمه درمانی، بیمههای دیگری از جمله بیمه آتش سوزی و خطرات طبیعی منازل روستاییان (طرح برکت میهن) و پوشش بیمه خودرویی و کارخانجات نیز، مورد توجه بنیاد برکت بوده است.
بنیاد برکت درسال 86 با هدف کارآفرینی و محرومیتزدایی از مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور تاسیس شد و پس از تجربهای 5 ساله که در مناطق محروم داشت، مشخص شد کمبود برخی از خدمات مخصوصا خدمات بیمهای میتواند یکی از موانع پیشرفت و توسعه در بخشهای اقتصادی و کارآفرینی قلمداد شود.
با توجه به اینکه پوشش خدمات بیمه تکمیل درمان فاقد هر گونه منافع اقتصادی است اساساً شرکتهای بیمه رغبتی به حضور و فعالیت در این نوع خدمت بخصوص در مناطق محروم و روستایی ندارند و لذا شرکت بیمه برکت با در اختیار داشتن حمایتهای بنیاد عام المنفعه برکت با جدیت و با هدف محرومیتزدایی وارد این عرصه خدماتی شده است.