آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۶۱۲۹
با حضور مسئولان روابط عمومی دانشگاه‌های خراسان؛

نشست «ارتباط رسانه‌ای» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد

نشست آموزشی «ارتباط رسانه‌ای» با حضور مسئولان روابط عمومی دانشگاه‌های خراسان بزرگ در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
نشست «ارتباط رسانه‌ای» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از روابط عمومی دانشگاه پزشکی مشهد؛ نشست آموزشی «ارتباط رسانه‌ای» با هدف ارتقای آگاهی و ارائه راهکارهای مناسب در تسهیل و چگونگی ارتباط با رسانه‌های گروهی با حضور احمد یحیایی ایله‌ای، استاد و دکترای علوم ارتباطات از امروز به مدت یک روز برگزار شد.


در ابتدای این نشست شاپور بدیعی، مشاور و مدیر دفتر حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه روابط عمومی، یکی از واحدهای مهم و تاثیرگذار در هر سازمانی به شمار می‌روند بر لزوم داشتن روابط عمومی کارآمد و علمی تاکید کرد.


یحیایی ایله‌ای دراین نشست با اشاره به اینکه در دنیای امروز رسانه‌ها پیش نیاز اجرایی ابعاد مختلف زندگی انسان از جمله اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی هستند، بیان داشت: زندگی بدون رسانه در عصر حاضر یک تصور نادرست است و ارتباط با رسانه‌های گروهی مهمترین وظیفه روابط عمومی است .


استاد گروه ارتباطات در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر ارائه اخبار مثبت به جامعه در راستای افزایش روحیه امید و خودباوری خاطرنشان کرد :‌رسانه‌ها به عنوان یک اهرم مناسب در انعکاس اخبار سازمان به جامعه هستند و در این میان وظیفه روابط عمومی است که دایره ارتباطی خود را با رسانه‌ها گسترش دهد.


وی با اشاره به اینکه اگر روابط عمومی‌ها نتوانند به اهداف خود دست پیدا کنند اثر بخش نبوده و هزینه بردار هستند، گفت:‌ ایجاد ذهنیت مناسب در افکار عمومی، گسترش دوستی و ارتباط با دیگر سازمانها و رسانه‌ها، شنونده خوب بودن و حفظ و ارتقای ارتباط رسانه‌ای از جمله محورهای مهم فعالیتی روابط عمومی‌ها به شمار می‌رود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار