به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» عصر امروز نشست خبری رونمایی از بخش دوم سریال اینترنتی نفوذ با حضور عوامل فیلم در سرای اهل قلم برگزار شد.
در ابتدای این مراسم تیمورنژاد کارگردان این سریال گفت: در ایران سریال اینترنتی وجود ندارد و دائیه دار آن ما هستیم بنابراین سعی کردهایم استانداردهای یک سریال اینترنتی را رعایت کنیم.
کارگردان نفوذ در خصوص ویژگیهای سریال اینترنتی گفت: در سال 1995 اولین سریال اینترنتی جهان در امریکا تولید شد از سال 2000 نیز اروپا وارد سریالسازی اینترنتی شد سال 2002 قوانینی برای این گونه سریالها وضع کردند مثلا قرار گذاشتند استاندارد اینگونه سریالها ده قسمتی و حداکثر دهدقیقهای باشد این گونه سریالها باید رزیلیشن مناسب برای دانلود داشته باشد بنابراین نکات فنی ویژهای برای این گونه سریالها وضع شده است در آسیا بعد از ژاپن ما دومین کشوری هستیم که سریال اینترنتی تولید کردهایم.
تیمورنژاد در بخش دیگری از صحبتهایش دیگر ویژگیهای منحصر به فرد سریالهای اینترنتی را این گونه برشمرد این گونه سریالها اولا در اینترنت وقتی قرار میگیرد در دسترس کل جهان خواهد بود دومین ویژگی آن این است که مخاطب خود تصمیم میگیرد که در چه زمانی و در چه مکانی از این سریالها استفاده کند سومین ویژگی آن این است که از وقتی که سریالها وارد اینترنت می شوند هیچ گاه از بین نمیروند.
کارگردان اولین سریال اینترنتی کشور در بخش دیگری از صحبتهایش درباره موضوع سریال توضیحاتی داد. وی گفت: نفوذ درباره جوانان و اینترنت است اینترنت بدون هیچ آموزشی وارد ایران شد بنابراین چنین فضای هم بهشت داشت و هم جهنم گاهی جوانان فرق بین بهشت و جهنم را به درستی درک نمیکنند بنابراین ما سعی کردیم به شکل غیرمستقیم این آموزش را بدهیم یعنی سعی کردیم لایه اول فیلم را به داستان پلیسی جنایی اختصاص دهیم تا فیلم جذابیت کافی را داشته باشد سپس در لایه دوم به شکل غیرمستقیم مقوله آموزش اینترنت را مدنظر قرار دادیم.
وی در بخش دیگری از صحبتهایش در خصوص اقبال مردم به این سریال گفت: نفوذ یک میلیون دانلود از روی سایت خودمان داشت همچنین بیش از 200 سایت فارسی سریال را بر روی خروجی خود برای دانلود قرار دادهاند.
تیمورنژاد در پایان گفت: در بدو کار سراغ مجوز رفتیم اول از سازمان صداوسیما درخواست مجوز کردیم اما آنها گفتند ما اصلا مقولهای به اسم سریال اینترنتی نداریم و نمیتوانیم برای آن مجوز دهیم سراغ وزارت ارشاد رفتیم اما آنها نیز گفتند ما نمیتوانیم مجوز دهیم بنیاد ملی بازیهای رایانهای نیز نتوانست به ما مجوز ساخت این سریال را بدهد بنابراین در ابتدا یک مجوز از نیروی انتظامی برای این سریال گرفتیم سپس یک مجوز نیز از وزارت ارشاد برای تأسیس سایتی برای قرار دادن فیلم بر روی آن گرفتیم این دو مجوز را به هم ترکیب کردیم تا این سریال را بر روی اینترنت قرار دهیم.
در بخش دیگری از نشست ابرچی جانشین مدیر تولید در خصوص این سریال توضیحاتی ارائه کرد وی در ابتدا گفت: عوامل فیلم بسیار حرفهای بودند بنابراین کار به خوبی پیش رفت.
وی در ذکر خاطراتی از این سریال به ماجرای آتش سوزی لوکیشن اشاره کرد و گفت: زیژن اول این سریال که ده قسمت بود را ده روزه فیلمبرداری کردیم در میان این ده روز یک بار کل لوکیشن آتش گرفت.
ابرچی در ادامه گفت: ما هیچ حامی مالی نداشتیم فقط موسسههای بهاران فیلم و آفتاب را قانع کردیم که این نوع سریال در آینده بازدهی مالی خوبی خواهد داشت.
مشاری جانشین تهیه فیلم در صحبت های کوتاهی عوامل فیلم را حرفهای دانست و گفت: با وجود عوامل حرفهای این سریال به خوبی پیش رفت.