به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، منصور واعظی، دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور در اختتامیه دومین جشنواره ادبی و ملی «سرزمین محبوب من» که عصر امروز در کتابخانه مرکزی پارک برگزار شد با اشاره به نام گذاری این جشنواره گفت: «سرزمین محبوب من» انتخاب خردمندانه و نام زیبایی است که توسط شورای شعر این نهاد روی این جشنواره ادبی گذاشته شده است.
وی با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی 8 سال پیش مصوبه مولفه های هویت ملی ایرانیان را به تصویب رساند، افزود: در این مصوبه 7 مولفه برای هویت ملی مان در نظر گرفته شده است که کار هنری صورت گرفته در این زمینه برگزاری جشنواره ادبی «سرزمین محبوب من» بوده است؛ در واقع شورای شعر نهاد کتابخانه های عمومی با برگزاری این جشنواره از شاعران دعوت کرده تا در زمینه این 7 مولفه آثار خود را ارائه دهند.
دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی در همین زمینه اضافه کرد: البته در حوزه مصوبه مولفه های هویت ملی ایرانیان کارهای تاریخی و علمی هم صورت گرفته است که از جمله آن می توان به کار استاد موسی نجفی اشاره کرد؛ وی در این کار هویت ملی مان را به 4 دوره پیش از اسلام، اسلام، صفویه تا پیش از انقلاب و دوران انقلاب اسلامی تقسیم بندی کرد.
واعظی با بیان اینکه از سرزمین ایران مردان و زنانی برخاستند که توانستند اتفاقات بزرگی را در تاریخ بشر به وجود آورند، اظهار داشت: تاریخ بشر، معرفت، علم و ادب جهانیان مدیون تاریخ مردم ایران است، ایرانیان در زمانی که کشورهای غربی در توحش به سر می برند توانستند انسان های بزرگی مانند سعدی، حافظ، مولانا، شیخ بهایی و .... را به جامعه بشری تحویل دهند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر هنرمندان و فرهیختگان کشورمان بسیجی های ما در مقابله با استکبار و کجی ها هستند؛ چرا که جنگ امروز، جنگ ادب و هنر است، گفت: خوشبختانه ایران در تمام تاریخ خود خداپرست بوده و هیچ گونه بتی از کشورمان به دست نیامده است؛ در حالی که اگر از مرزهای جعرافیای فرهنگی مان عبور کنیم می بینیم که همه کشورهای همسایه ما بت پرست بوده اند.
دبیر نهاد کتابخانه های عمومی در پایان خاطر نشان کرد: مردم ایران در تمام طول تاریخ همیشه ولایت مدار بوده اند؛ البته این ولایتمداری را در زمان و به معنی خاص خود ثابت کرده اند؛ انشاالله بتوانیم رسالت بزرگ خود را که همان زمینه سازی برای ظهور امام زمان (عج) است، فراهم کنیم.