کد خبر:۲۸۷۳۰۶
سیستم نمره دهی-5

دانشجویان سراسری پیشتاز کسب نمره های عالی در گیلان / اعلام دیر هنگام نمرات؛ مشکل همیشگی

دانشجویان دانشگاه گیلان به واسطه شرایط پذیرش و تحصیل، به مراتب نمره‌های بهتری نسبت به دانشجویان دانشگاه‌های پیام‌نور، آزاد و غیر انتفاعی دارند.
دانشجویان سراسری پیشتاز کسب نمره های عالی در گیلان / اعلام دیر هنگام نمرات؛ مشکل همیشگی

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، دانشگاه‌ها، مراکز تولید علم و دانشجویان نیز قشر فرهیخته جامعه و مدیران آینده نظام خواهند بود و به مراتب باید مسئولان آموزشی کشور شرایط تولید علم و محتوای آن را برای دانشجویان در دانشگاه های دولتی و یا آزاد و پیام نور و حتی غیرانتفاعی فراهم کنند.


مهرگانی، استاد دانشگاه گیلان و غیرانتفاعی علم و فرهنگ رشت در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» با بیان اینکه نحوه نمره دادن در دروس نظری بر اساس کار طول ترم و پروژه ای که مرتبط با درس تحویل می دهند، بستگی دارد، گفت: نمره دانشجویان بستگی به  حضور به موقع سرکلاس، نظم و انضباط و پروژه ای که ارائه می دهند، دارد.


 وی گفت: در زمان تصحیح اوراق دقت زیادی لازم است و باید به اعتراضات دانشجو حتما رسیدگی و حتی الامکان اوراق امتحانی در اسرع وقت تصحیح شود.


استاد دانشگاه علم و فرهنگ رشت در خصوص معرفی منابع و کتب درسی دانشجویان گفت: جزوه های تدریسی در طول ترم به طور ترکیبی بوده، هم تالیفی و هم استفاده از سایر منابع درسی موجود برای دانشجویان معرفی می شود.


مهرگانی با بیان اینکه دانشجویان در طول ترم اعتراض زیادی به نمرات نکرده اند، گفت: دانشجویان نمرات آنچنان خوبی هم در دروس کسب نمی کنند.


وی گفت: البته دانشجویان دانشگاه گیلان به واسطه شرایط پذیرش و تحصیل به مراتب نمره های بهتری نسبت به سایر دانشجویان دانشگاه های پیام نور، آزاد و غیرانتفاعی دارند؛ اما این شرایط امر ملزم نیست و استثنا هم وجود داشته است.


دانشجوی مقطع کارشناسی رشته معماری دانشگاه غیرانتفاعی دانشگاه علم و فرهنگ رشت گفت: سیستم نمره دهی دانشگاه در وضعیت مطلوبی نیست، معمولا نمره ها بسیار دیر اعلام می شود و زمان اعتراضات بسیار محدود است.


وی گفت: عملا اعتراضات معنایی ندارد و مسئولین آموزش و حتی در بعضی مواقع اساتید، توجهی به اعتراضات ندارند و گاهی برخوردها و تهدیدهای لفظی است که باعث پشیمان شدن از اعتراضات می شویم و احتمال می دهیم نمره کمتر از قبل هم بشود.


وی گفت: جزوه ها به طور معمول سنگین و متعدد هستند، برنامه ریزی زمانی کلاس ها و امتحان ها همواره مطلوب نیست و گاهی برای جزوه های بسیار سنگین زمان محدودی برای مطالعه داشتیم.


این دانشجو افزود: اساتید دروس عمومی به راحتی به پاسخ های دست و پا شکسته نمره می دهند؛ اما بعضی از اساتید دروس پایه و تخصصی اصلا شرایط دانشجو را درک نمی کنند و با سخت گیرانه ترین حالت اوراق را تصحیح می کنند.


وی گفت: در دروس تخصصی عموما نمره های پایین تری نسبت به دروس عمومی اخذ می کنیم و گاهی مجبور به حذف دروس هم می شویم.


دانشجوی مقطع کارشناسی رشته معماری دانشگاه علم و فرهنگ رشت گفت: بعضی دروس واقعا راحت و اصلا جدی گرفته نمی شود و بعضی دروس هم خیلی سخت هستند و این شرایط بستگی به استاد دارد.


وی گفت: برای درج نمرات در سیستم اطلاع رسانی همیشه با مشکل مواجه هستیم، در واقع مدیر گروه باید همواره برای تصحیح اوراق و اعلام نمرات دانشجویان پیگیر اساتید باشد؛ در غیر اینصورت نمرات خیلی دیر اعلام می شود و اصلا مطلوب نیست.


این دانشجو گفت: زمانی که برای هر امتحان سر جلسه در نظر گرفته می شود اصلا با تعداد و بارِ سوالات منطبق نیست و اگر بخواهیم به همه سوالات جواب کامل بدهیم، بدون شک وقت پاسخگویی کم می آید و این شرایط باید پیگیری شود.


وی گفت: بسیاری از اساتید، بخش اعظمی از جزوه را حذف می کنند که حتی درس هم داده اند و خیلی ها هم هستند که جلسه آخر جزوه های جدیدی را که اصلا درس ندادن به موارد امتحانی اضافه می کنند که هر دو حالت در روند یادگیری و امتحان دهی تاثیر غلطی دارد و ما مصر بر این هستیم که این روند آموزشی تصحیح شود.
 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
محسن
-
۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۱
نمره ها عشقي
يه ترم همه بالا يه ترم
همه پايين
اي بابا ...
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار