کارشناس مسائل سیاسی گفت: مواضع دولت در قبال رسانه و مطبوعات دچار بیثباتی و انفعال شده است.
حمیدرضا ترقی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به فعالیت های رسانه ای و اطلاع رسانی دولت یازدهم اظهار داشت: مواضع دولت در قبال رسانه ها و مطبوعات دچار بی ثباتی و انفعال شده است، در حالی که رفتار با مطبوعات بر اساس سلایق فرهنگی و سیاسی در شأن نظام مبتنی بر قانون نیست؛ به نظر می رسد که دولت در اطلاع رسانی به مردم به هر میزان که پخته تر عمل کند و زمینه اقناع اذهان عمومی را فراهم کند، مردم را بیشتر می تواند با خود همراه کند.
وی افزود: افزایش ابهامات و عدم توانایی در اقناع اذهان عمومی موجب سوءتفاهم بین دولت و مردم خواهد شد، بنابراین توصیه ما این است که همان طور که در شعارهای دولت، مردم محرم دولت بودند و دولت هم تلاش دارد که آگاهی سازی کند، باید به گونه ای عمل شود که رسانه ها به عنوان نامحرم در برنامه ها و سفرهای دولت کنار گذاشته نشوند.
این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد : در واقع موضوع بیشتر بر می گردد به برداشت های متناقض از آزادی مطبوعات. تعبیر دولت از آزادی مطبوعات این است که بیان دیدگاه های متفاوت از اندیشه سیاسی و دین را می پذیرند و انتقاد از دولت را بر نمی تابند و این تناقض در برداشت از آزادی است. از آنجایی که لایحه قانون نظارت همگانی هنوز به تصویب نرسیده است، لذا از این فرصت استفاده می کنند که بر اساس تلقی خودشان زمینه اظهارنظر درباره فعالیت های دولت را فراهم کنند، از این رو انتظار می رود که مجلس هرچه سریع تر این قانون را به تصویب برساند تا شاهد این تناقضات نباشیم و دولت هم برخورد مناسب تری با رسانه ها و فضای امر به معروف و نهی از منکر داشته باشد.