انديشه هاي امام (ره) آنگونه كه هست به نسل جوان منتقل شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۹۰۰
محمديان با اشاره به رسالت دانشگاهيان:

انديشه هاي امام (ره) آنگونه كه هست به نسل جوان منتقل شود

رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها گفت: رسالت دانشگاهيان اين است تا نهالي كه امام راحل به نام جمهوري اسلامي تحت عنوان شجره طيبه بارور كرد را آن گونه كه بود و با تمام ابعاد به جوانان انتقال دهند.

به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، حجت الاسلام محمد محمديان صبح امروز در مراسم ميثاق دانشگاهيان در حسينيه جماران، اظهار داشت: همه عزيزان كه در اين مجلس حضور دارند به اين نكته توجه دارند كه تجليل از امام و زنده نگه داشتن ياد ايشان تشريفاتي نيست، بلكه شخصيت امام بالاتر از آن است كه فقط با عكس، سرود و يا يادبودهاي سالانه از وي ياد شود.

وي افزود: تجليل از امام يعني پيروزي از راه امام و داشتن دغدغه هاي امام، يعني فراموش نكردن اصول امام .

رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها درباره رسالت دانشجويان گفت: اگر هويت ملي امروز ما به نام امام است و ياد امام در دلهاي ماست رسالتي بر دوش ماست و آن رسالت، كسب شناختي عميق، جامع و همه جانبه نسبت به انديشه هاي امام (ره) توسط دانشجويان است.

محمديان خاطرنشان كرد: شخصيت امام و معرفي ابعاد مختلف شخصيت آن حضرت رسالت سنگيني است كه بايد توسط قشر فرهيخته و نخبه جامعه تبيين شود.

وي تصريح كرد: امام را با همه ابعادش بايد ديد تا شخصيت ايشان تحريف نشود، زيرا امام با تمام ابعاد شخصيتي خود  توانست آن كار معجزه گونه را انجام دهد.

رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها يادآور شد: نسل جوان بايد همواره راه امام را درعمل بپيمايد، و چنين انتظاري از اين نسل مي رود. 

محمديان در ادامه گفت: امام (ره) در عين  اوج فقاهت، عرفان و فلسفه،  بنيانگذار حكومت است؛ يعني اگر وجه سياست مداري و تشكيل حكومت امام در كنار وجوه ديگر ايشان نبود، مثل هزاران عارف و عامل ديگر از دنيا مي رفت و هرگز با چنين گسترهاي از ايشان ياد نمي شد.

وي افزود: ‌امام تعريف جديدي از حكومت به جهانيان ارائه كرد كه با آنچه مردم دنيا طي قرن ها با آن مواجه بودند، متفاوت بود.

رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها در ادامه درباره حكومت امام گفت: حكومتي كه امام (ره) ارائه كرد، حكومتي خدا محور بود و ايشان براي اجراي امر خداوند و احكام الهي وارد ميدان شد.

محمديان با اشاره به محوريت عدل در حكومت امام راحل، گفت: عدالت پرچم اصلي دين ماست و اين در حالي است كه متاسفانه سخت ترين مسئله، بيشترين شعار و كمترين كار در دنيا براي عدالت انجام مي شود؛ زيرا عدالت براي عموم مردم شيرين، اما براي خواص و طبقات و صاحبان مقام بسيار تلخ است.

وي با بيان اينكه امام با توجه گسترده اي كه به محرومان داشت در دل مردم جايگاه وسيعي پيدا كرد، افزود: نمي شود كسي خود كاخ نشين باشد و ادعاي پيروي از امام را داشته باشد.

رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها درباره وظيفه دانشگاهيان گفت: رسالت دانشگاهيان اين است تا نهالي كه امام راحل به نام جمهوري اسلامي تحت عنوان شجره طيبه بارور كرد را آن گونه كه بود و با تمام ابعاد به جوانان انتقال دهند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار