سامانههای بومی شبیه ساز موشک های هاگ و پدافند هوایی اسکای گارد با حضور فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا رونمایی شد.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در آستانه سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا صبح امروز دو سامانه جدید خود را در حوزه شبیه سازها رونمایی کرد. بنابراین گزارش شبیه ساز موشکی «هاگ» و سامانه پدافندی «اسگای گارد» دو نمونهای بودند که با حضور امیر فرزاد اسماعیلی رونمایی شدند.
بنابر گفته امیراسماعیلی طرح اولیه طراحی و ساخت شبیهساز با عنوان غفار یک توسط معاونت آموزش و جهاد خودکفایی قرارگاه ارائه و تصویب شد و با استفاده از توانمندی کارکنان نخبه قرارگاه و همکاری و استفاده از تجارب پیشکسوتان پدافند هوایی سامانههای شبیهساز موشک هاگ واسکای گارد و با ویژگیهای برتر از سامانه اصلی اجرایی و عملیاتی شده است.
وی با اشاره به مشخصات منحصر به فرد این سامانهها گفت: با استفاده از این شبیهساز که کاملا مستقل و بدون نیاز به سامانههای عملیاتی مورد استفاده قرار میگیرد،میتوان اهداف و مقیاسهای واقعی در کلاسهای مختلف موشک، هواپیما، بالگرد و پهپاد را شبیهسازی کرد و قابلیت انجام تاکتیکهای مختلف رزمی با آرایشهای متفاوت برای مصارف آموزشی این سامانهها در نظر گرفته شده است.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی افزود: این دستاورد جدید دارای سامانه ارزیابی و نمره دهی است و قطعات و تجهیزات آن در داخل تولیدمیشود و میتواند شرایط جنگ الکترونیک را ایجاد و عملیات ضد الکترونیک توسط کاربران را ارزیابی کند.
اسماعیلی در پایان خاطرنشان کرد: دستگاه شبیهساز از نظر ظاهر، کلیدها و کنسول کاملا مشابه سامانه اصلی طراحی شده و کلیه مراحل آموزشی توسط این سامانهها از طریق دوربینهای مدار بسته و رایانهها توسط اساتید قابل مشاهده است و استاد میتواند به کلیه عکسالعملهای کاربران امتیاز دهد
اينا چيه ميسازين مگه شما نميدونين امريکا بايه بمبش که اسمشو نميدونم ميتونه کل سيستم دفاعي و مياني ومهاجمهاي ما حتي دروازه بان ما رو نابود کنه ولي اگه حمله نميکنه واسه اينه که از مردم چاقو به دست ما (اين قدرت عظيم)ميترسه.
فرهاد
جمعه ۱۵ فروردين ۱۳۹۳
اخه بنده ي خدا,تو چقدر از قدرت نظامي ما ميدوني؟
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.