کد خبر:۲۹۰۸۰۸
رحمانی در نشست خبری فیلم برف:

فیلم برف متأثر از سینمای اصغر فرهادی نیست

کارگردان فیلم برف گفت: جالب است که بعضی می‌گویند فیلم برف متأثر از سینمای اصغر فرهادی است اما فیلم من در فضای فیلم‌های او نیست.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» نشست خبری فیلم برف امشب در سالن همایش‌های برج میلاد با حضور عوامل این فیلم برگزار شد.


در ابتدای این نشست مهدی رحمانی کارگردان فیلم برف در خصوص سوالی مبنی بر پایان باز این فیلم گفت: پایان باز در سینما تعریف خاص خود را دارد اما در اینجا حکم صادر نکردن به معنای پایان باز نیست پایان این فیلم مشخص است و شامل تعریف پایان باز نمی‌شود زیرا روند شخصیت‌ها و اتفاقاتی که از ابتدا تا انتها رخ می‌دهد برای بیننده روشن است اما چیزی که حمل بر پایان باز می‌شود حکم صادر نکردن در مورد آدم‌ها و چگونگی خواستگاری است.


وی در خصوص اظهاراتی مبنی بر متأثر بودن این فیلم از سینمای اصغر فرهادی گفت: جالب است که می‌گویند برف متأثر از سینمای فرهادی است در صورتی که شاخصه‌های سینمای ایشان و نوع قصه‌پردازی و مسئله‌ شخصیت‌های فیلم‌های او متفاوت است و معتقد نیستم فیلم من در فضای فیلم‌های فرهادی باشد فیلم برف چیزی برای پنهان کردن ندارد و شخصیت‌ها در سر دو راهی قرار نمی‌گیرند مسئله این خانواده از ابتدا مشخص است و در یک ربع اول فیلم به رازهای این خانواده پرداخته‌ایم و نمی‌خواهیم بینند را با افشای این رازها با خود همراه کنیم.


رحمانی در پاسخ به این سوال که چرا فیلم او تنها در چارچوب خانه می‌گذرد اظهار داشت: این مسئله به دلیل شرایط اجتماعی و روحیه و میزان امیدواری در میان همه ما بود ما این فیلم را سال گذشته و در شرایطی کار کردیم که امیدی نداشتیم و نمی‌توانستیم از خانه بیرون بیایم وقتی فضا ناامید کننده است ناامیدی از خانه شروع و به جامعه کشیده می‌شود در واقع هنگامی که در فضای ناامید کننده‌ای هستیم نمی‌توانیم بی‌جهت خود را شاد نشان دهیم به عبارت دیگر امید داشتن با شعار دادن حل نمی‌شود بلکه امید باید درونمان باشد تا در فیلم نیز نمود پیدا کند. ما در شرایطی این فیلم را ساختیم که همگی از فرط ناامیدی در خانه بودیم.


در ادامه این نشست میلاد کی‌مرام در مورد چرا این نقش را قبول کرده گفت: یکی از ملزوم‌ترین جریان‌های سینمای ما سینمای مستقل است که فیلم رحمانی نیز از همین قشر سینماست و من سعی کردم در این فیلم باشم تا به او کمک کنم.


در ادامه نشست حسن حسن‌دوست تدوین گر فیلم برف با اشاره به سوالاتی که از کارگردان این فیلم شده بود اظهار داشت: پایان ‌این فیلم نه باز است نه بسته بلکه تکلیف آن روشن است متأسفانه اکنون سینما به سمت سطحی‌نگری رفته و مخاطب حاضر نیست فکر کند که چرا پایان این فیلم به این صورت است در مورد تشابه این فیلم با سینمای فرهادی هم باید بگویم این مقایسه اساسا غلط است چون سینمای فرهادی منبعث از سینمای سهراب شهیدثالث است و فیلم های شهید ثالث را از سینمای ابراهیم گلستان منبعث شده‌اند. این جریانی است که ادامه دارد و هر فیلمی که زمینه اجتماعی دارد به معنای شباهت به فیلم‌های فرهادی نیست.


وی در خصوص روی آوردن سینمای ایران به فیلم های آپارتمانی گفت: فیلمنامه‌های که دوربین را به خیابان می‌برند مجوز ساخت نمی‌گیرند و فیلمساز ناچار است فکرش را راجع‌به جامعه به یک محیط بسته ببرد.


در ادامه رحمانی کارگردان فیلم برف در خصوص اینکه چرا فیلم ضدخانواده ساخته گفت: چرا فکر می‌کنید این فیلم ضدخانواده است در این فیلم همه تلاش می‌کنند با دختر خانواده ازدواج کند و یک روز پر استرس را به خاطر مسئله خانواده و تشکیل یک خانواده جدید دارند بنابراین این فیلم ضدخانواده نیست.


رویا تیموریان از دیگر بازیگران حاضر در نشست بود که در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا همیشه نقش زنان غمگین را بازی می‌کنید اظهار داشت: من سال‌هاست در سینما، تلویزیو و تئاتر کار کرده‌ام چندین بار کاندیدای جشنواره فجر شده‌ام و جوایزی نیز کسب کرده ام همیشه هم نقش‌های من غمگین نبوده است من بازیگری را فقط جلوی دوربین بلدم و بازی‌های پشت دوربین و پشت صحنه‌ها را بلد نیستم و هیچ وقت نخواسته‌ام بازی کنم واین سوال‌ها هم به همین دلیل طرح می‌شود من بازی کمدی هم داشته ام اما هیچ کس در مورد این نقش های متعدد حرف نمی‌زند چون من اهل مطبوعات نیستم و یک بازیگر مستقل هستم.


وی افزود: یکی از معضلات جامعه هنری این است که بین جوان‌ها و گذشتگان فاصله انداخته‌اند در حالی که شما باید بزرگان خود را بشناسید من دراین فیلم غمگین نبود بلکه نقش مادری را بازی کرده‌ام که برای خانواده خود استراس داشت و می‌خواست خانواده را حفظ و دخترش را سروسامان بدهد ما باید نگاه‌های بازتری نسبت به شخصیت‌ها داشتیم.


شیرین یزدان بخش بازیگر دیگر فیلم برف در مورد این فیلم گفت: قرار بود نقش مجید را در نقش برف بابک حمیدیان بازی کند اما وقتی از درخت بالا رفت شاخه درخت شکست و او دچار حادثه شد و مجبور شد هفت ماه استراحت کند من از اینکه نقش مقابلم را خانم رویا تیموریان بازی کرد خیلی خوشحال هستم و به این مسئله افتخار می‌کنم.


در پایان این نشست رابعه مدنی از دیگر بازیگران این فیلم با اشاره به لهجه همدانی خود در این فیلم گفت: من همدانی هستم و نمی‌خواهم لهجه‌ام را عوض کنم به خاطر همین کاراکترم همدانی بود اما اگر قصوری بوده شما بخشید.
 

برچسب ها:
2
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار