به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، حسن صادقلو، استاندار گلستان روز گذشته در نشستی صمیمی با نمایندگانی از دانشجویان، جوانان و سازمان های مردم نهاد استان دیدار، و به خواسته های آنان گوش کرد.
عامل اصلی پیش برنده نظام سرمایه انسانی است
سپهری، دانشجوی دکترای علوم ارتباطات و مدرس دانشگاه به عنوان نماینده تشکل های غیردولتی، با اشاره به سخنی از امام راحل مبنی بر اینکه «اصلاح امور جامعه بر اساس معیارهای اسلامی و مشارکت مردم تحقق می یابد»، گفت: اگر نگاهی به عقبه دهه فجر بیاندازیم می بینیم اگه نقش رسانه ها و مشارکت تشکل های مدنی و مردمی نبود، پیام امام بزرگوار به مردم نمی رسید و این نشان از اهمیت مردم و سازمان های مردم نهاد دارد.
وی افزود: عده ای ممکن است عقیده داشته باشند که نفت سرمایه اصلی کشور است، اما در واقع عامل اصلی پیش برندگی نظام سرمایه های انسانی است که مهم ترین رکن توسعه در خلق سرمایه های اجتماعی به شمار می روند و بدون هیچ چشم داشتی در کنار دولت کار می کنند.
سپهری تصریح کرد: سازمان های مردم نهاد به عنوان پل ارتباطی دولت و ملت باید وحدت رویه ای اتخاذ کنند تا نگاه سخت گیرانه حذف شود. در نگاه کسانی که تشکل های ما را رقیب می بینند بازنگری ایجاد شود تا با ردپای تشکل های مردمی شاهد توسعه همه جانبه استان باشیم.
وی در پایان از همکاری عیسی امامی، نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس به دلیل تعامل و مساعدت مداوم با تشکل های غیردولتی تشکر کرد.
قلیان کشی تبدیل به فرهنگ شده است
صفوی، یکی دیگر از جوانان حاضر در جمع با اشاره به مشکلاتی از قبیل تعداد زیاد دختران فارغ التحصیل بیکار، اعتیاد، بالا رفتن سن ازدواج و تبدیل قلیان کشی به فرهنگ، گفت: با استفاده از ظرفیت بزرگ جوانان به طور بهینه و بهره گیری از تشکل های مشاوره ای می توان ایجاد اشتغال نمود و به نظام سلامت استان کمک کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: ضرورتی ندارد فارغ التحصیلان مهندسی همگی جذب ادارات دولتی شوند بلکه می توان با دادن وام های درازمدت با سود کم ایجاد اشتغال کرد و جوانان بیکار را نه به عنوان تهدید بلکه با راهکارهای مدبرانه به عنوان فرصت و یار وفادار دانست.
ورزش و تربیت بدنی مغفول مانده است
تاجیک، دانشجوی دکترای مدیریت برنامه ریزی ورزشی و عضو تیم ملی هندبال با بیان بسیاری از مشکلات ورزشی استان و اشاره به خبر درج شده در «خبرگزاری دانشجو» مبنی بر احتیاج میلیاردی تربیت بدنی استان برای اتمام پروژه های ورزشی بر زمین مانده، به ارائه راه حل پرداخت.
وی تدوین برنامه راهبردی ورزشی استان، تدوین برنامه توریسم ورزشی، تدوین نظام کنترل و ارزیابی ارگان های ورزشی به صورت مدون و علمی، تدوین نظام استعدادیابی و ارائه الگوی ملی، طراحی الگوی سلامت و تندرستی اقشار مختلف استان، ایجاد بانک اطلاعات روزآمد در خصوص ورزشکاران، عقد تفاهم نامه با ارگان های شهری برای همگانی کردن ورزش، استفاده بهینه از ظرفیت طبیعی استان برای کمپ های ورزشی، برگزاری مسابقات ورزشی در سطح محلات برای ترویج فرهنگ تربیت بدنی، عقد قرارداد با صدا و سیما برای پخش مسابقات و تلاش و مساعدت نمایندگان برای اجرایی کردن اصل 44 را از ضروری ترین راهکارهای موجود جهت اجرا خواند.
لازم به ذکر است، در این نشست احمد خاندوزی، نویسنده مطبوعات و روزنامه نگار؛ گره از گمیشان؛ اکرم موقوی،کارآفرین و مدرس دانشگاه) و مفید عنق،کارشناس ارشد تربیت بدنی نیز ایراد سخن کردند و مطالبات خود را با مسئولان استانداری در میان گذاشتند.