به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، دراین نشست حجت الاسلام صالحی مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری گفت: اساتیدی میتوانند تاثیر گذار باشند که از وقایع جامعه مطلع وآگاه باشند و همچنین از دغدغههای زندگی شخصی به دور باشند.
وی تجربه اساتید را سرمایهای برای دانشجو دانست و بیان داشت: اساتیدجوان برای دانشگاه مفید هستند، آنچه مهم است این است که، جایگاه اجتماعی اساتید، نبایدمانع تغییر و یا مراجعه برای حل مشکلاتشان شود.
در ادامه دکتر صادق زاده، استاد دانشگاه فردوسی مشهد بیان داشت: در همه دانشگاههای دنیا علم اخلاق هست. چون اهداف مشخص و تفکیک شده است و مشخص است هر استاد در خدمت کدام یک از این اهداف است.
وی گفت: ما جزیی از جامعه هستیم که میتوانیم در همین بستر تأثیرگذار باشیم و برخلاف جریان عمومی یک جریان متفاوت را رقم بزنیم.
دکتر مرتضوی، عضو دیگر هم اندیشی اساتیدگفت: اگر استاد دغدغهمند شود خودش به دنبال آموزش و طراحی مدل میرود؛ ما باید فضا را ایجاد و الگوهای خوب را معرفی کنیم (نظیر برنامه حدیث سرو) و اجازه دهیم افراد آزادانه انتخاب کنند.
درادامه دکتر محمدی گفت: بخشی از فضای آموزشی ما در قبل از انقلاب بوده است که اصلا جهت گیری حاکمیت دینی نبود اما با وجود این مساله دغدغههای ارزشی در ما بوجود آمد.
وی بیان داشت: اگر اساتید موضوع اخلاق حرفه ای رارعایت و در رشته خودشان نیروی متخصصی تربیت کنند وظیفه استادی را به خوبی رقم زدهاند.