به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، نشست هماندیشی مسئولان قرآن و عترت بسیج دانشجویی سراسر کشور امروز در حاشیه یازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان بسیجی در مشهد برگزار شد.
در این جلسه مسئولان قرآن و عترت نواحی بسیج دانشجویی به بیان نظرات خود پرداختند.
در ابتدای این جلسه قربانی، معاون نهاد قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی کشور به ارائه تلاشها و فعالیتهایی که در طول سال گذشته در این حوزه کشیده شده است، پرداخت.
وی به چند برنامه حوزه قرآن و عترت نواحی بسیج دانشجویی اشاره کرد و گفت: برنامه هایی همچون این جشنواره و یا طرح حافظون که از سال گذشته کلید خورده است، در کنار طرح مهدی یاوران نشان از پویای برنامه های قرآنی دارد.
معاون نهاد قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی کشور نبود امکانات را تنها بهانه ای برای عقب انداختن کارها دانست و بیان داشت: نبود هزینه هرگز نمیتواند دلیل مناسبی برای انجام ندادن وظایف محوله باشد.
قربانی افزود: بسیاری از برنامههای ما از جمله همین جشنواره که امسال با این کیفیت بالا در حال برگزاری است، تنها به دلیل اعتقاد قوی ما در برگزار شدن آن، اجرایی شده است نه بود یا نبود بودجه.
اعتقاد قلبی مشکل نبود بودجه را حل می کند
وی تلاش برای رسیدن به راهکار را اهرم اصلی موفقیت دانست و بیان داشت: ما اگر اعتقاد قلبی به این مهم داشته باشیم که باید کار را انجام دهیم راه رسیدن به بودجه را حتما پیدا خواهیم کرد.
معاون نهاد قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی کشور در ادامه با بیان اینکه پتانسیل نیروها دارای قوه بالفعل خوبی است، گفت: تلاش ما این است نبود هزینه مانع پیشبرد کار با توجه به ظرفیت و توانایی بالای قرآنی که در نواحی وجود دارد نشود.
وی با انتقاد از شرکت نکردن برخی شرکت کنندگان در این دوره از جشنواره به دلیل عدم هماهنگی های در خصوص نبود بودجه لازم بیان داشت: ما از برخی از دوستان خود در نواحی استانی انتظار همکاری بهتری را داریم و امیدواریم این ناهماهنگی ها موجب ضربه زدن به دانشجو نشود.
قربانی کار در بسیج دانشجویی را نیازمند داشتن اعتقاد قوی دانست و گفت: نیروی بسیجی در نواحی باید پایههای اعتقادی خود را قوی کند و از هیچ پیش آمدی ناتوان و دچار مشکل نشود.
باید تعداد پایگاه هایی که صدای معنوی از آن برمیخیزد را افزایش دهیم
وی گسترش پایگاههایی که صدای معنویت از آن خارج شود را اصل و اساس کار در سازمان بسیج دانشجویی دانست و گفت: رسیدن به این مهم که پایگاهها و مراکزی که صدای معنویت از آنها ساطع میشود را در محیط دانشگاهی افزایش دهیم تنها با همت ما در کنار انگیزه و و علاقه خود دانشجو امکان پذیر است.
در ادامه مسئول قرآن و عترت بسیج دانشجویی قم به تلاش های انجام شده در خصوص قرآن و عترت اشاره کرد و گفت: بسیج دانشجویی تلاطم های زیادی را پشت سر گذاشته است؛ اما ماندن و تلاش مسئولان برای تعالی دادن کار ما را دلگرم میکند.
محبی به هیئت های دانشجویی اشاره کرد و افزود: برخی هیئتهای دانشجویی تلاش دارند که بسیج را وارد حیطه کاری خود نکنند که این برای بسیج خوب نیست و البته مشکل بودجه همیشه برای ما به قوت خود باقی است.
رشته حفظ کل قرآن را به جشنواره اضافه کنید
زارع، مسئول قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی یزد پیشنهاد افزودن رشته حفظ کل به این جشنواره را ارائه داد و گفت: بسیاری از دانشجویانی که در این دوره برای حفظ یازده جزء از قرآن شرکت کرده اند در حقیقت حافظ کل هستند پس میتوان برای رسیدن به این رشته در این جشنواره تلاش کرد.
در ادامه عبادی، مسئول قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی البرز گفت: ارائه مقاله در این جشنواره به شیوه قانونی و روال دیگر مسابقاتی که مقاله دریافت میکنند، نیست و متاسفانه در سایت نیز شیوه درست ارائه مقاله توضیح داده نشده است.
وی با اشاره به برگزاری مرحله سبک زندگی اسلامی بر اساس محوریت موضوع ادامه داد: اضافه کردن این بخش بر اساس تاکیدات فراوان امام خامنهای برکات خوبی را شامل این جشنواره خواهد کرد.
هدایای نقدی مناسب جشنواره قرآن و عترت نمیباشد
مسئول قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی البرز جوایز معنوی به جای هدایای نقدی را مناسب جشنواره قرآنی دانست و با ارائه پیشنهاد ارائه کار نفرات اول در هر رشته در واحد برادران در محضر رهبر انقلاب اسلامی گفت: این کار شدنی است که نفرات برتر در رشته های قرائت قرآن و یا مداحی را در مراسم خاص برای ارائه توانایی خود در محضر امام خامنه ای فرستاده تا انگیزه این جوانان بسیجی و دانشجو بالاتر رود.