آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۱۷۷۲
در پی آتش‌بس؛

هزاران سوری به خانه‌های خود در جنوب سوریه باز می‌گردند

هزاران تن از مردم سوریه پس از قرارداد آتش‌بس میان دولت و مخالفان تحت حمایت خارج، به خانه‌های خود در جنوب غربی این کشور بازگشته‌اند.
هزاران سوری به خانه‌های خود در جنوب سوریه باز می‌گردند
به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، هزاران تن از مردم سوریه پس از قرارداد آتش‌بس میان دولت و مخالفان تحت حمایت خارج، به خانه‌های خود در جنوب غربی این کشور بازگشته‌اند.
 
ساکنان شهر معضمیه الشام، واقع در استان ریف دمشق در نزدیکی پایتخت سوریه، پس از عقب نشینی شبه‌نظامیان تکفیری از این مناطق به خانه‌های خود بازگشتند؛ این عقب‌نشینی در راستای قرارداد آتش‌بسِ یاد شده، انجام شد.
 
یکی از ساکنان این شهر در مصاحبه با پرس تی‌وی گفت: «برای بازگشت به خانه‌ام لحظه شماری می‌کنم. زندگی به عنوان یک بیخانمان بسیار خفت‌بار و دشوار است، حتی اگر در پناهگاه‌ها و اردوگاه‌ها سکونت داشته باشید.»
کمیته مصالحه ملی سوریه در تاریخ پنجم فوریه (16 بهمن) اعلام کرد در پی آتش‌بسی که به میانجیگری این کمیته برقرار شد، بیش از 1200 خانواده سوری به خانه‌هایشان در جنوب این کشور بازگشته‌اند.
 
بسیاری امید دارند آتش‌بس‌های مشابهی با هدف پایان دادن به درگیری‌ها بین ارتش سوریه و شبه‌نظامیان تکفیری در دیگر مناطق این کشور بحران زده نیز حاصل شود.
 
اولین گام از این قرارداد، آتش‌بس بود که در پی آن شبه‌نظامیان پس از تسلیم سلاح‌های خود از معضمیه الشام عقب نشینی کردند. پس از آن قرار است دولت سوریه شماری از بازداشت‌شدگان را آزاد کند.
 
تحولات اخیر در آستانه دور جدید مذاکرات بین نمایندگان دولت سوریه و گروه موسوم به ائتلاف ملی سوریه (SNC) رخ داده است؛ این مذاکرات در تاریخ 10 فوریه در شهر ژنو سوئیس از سر گرفته خواهد شد.
 
دور پیشین مذاکرات موسوم به ژنو 2، 22 ژانویه در شهر مونتروِ سوئیس آغاز شد. نمایندگان دولت سوریه، مخالفان تحت حمایت خارج و همچنین ده‌ها کشور دیگر در این رویداد حضور داشتند؛ این نشست در 31 ژانویه به پایان رسید.
 
هدف از این مذاکرات پایان دادن به خشونت تحت حمایت خارج در سوریه است که از مارس سال 2011 آغاز شده و جان ده‌ها هزار تن را گرفته و میلیون‌ها نفر را نیز بیخانمان کرده است.
برچسب ها:
سوریه
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار