کد خبر:۲۹۲۰۳۷
از سوی لیبرمن صورت گرفت؛

درخواست جذب میلیونها صهیونیست برای اسکان در اراضی اشغالی

آویگدور لیبرمن، وزیرخارجه رژیم صهیونیستی گفت که صهیونیست های زیادی باید برای اسکان در سرزمین های اشغالی از سراسر جهان جذب شوند.
درخواست جذب میلیونها صهیونیست برای اسکان در اراضی اشغالی

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، وزیرخارجه رژیم صهیونیستی  خواستار جذب بیشتر صهیونیست ها از نفاط مختلف جهان برای اسکان در سرزمین های اشغالی شد.

 

به گزارش العالم، اویگدور لیبرمن، وزیرخارجه رژیم صهیونیستی، خواستار جذب سه و نیم میلیون یهودی از مناطق مختلف دنیا برای اسکان در فلسطین اشغالی شد.

 

لیبرمن که در کنفرانسی در تل آویو سخن می گفت، تصریح کرد که چالش بزرگ پیش روی ما، جذب سه و نیم میلیون یهودی است، تا بتوانیم به جمعیتی با 10 میلیون یهودی تبدیل شویم.

 

او افزود: من در سال 2004 میلادی نوشتم که وحدت مردم را بر وحدت اراضی ترجیح می دهم، اکنون نیز بر همین عقیده ام و فکر می کنم که طرح مبادله اراضی و ساکنان، در آینده می تواند بخشی از راه حل باشد.

 

او همچنین گفت که به این ترتیب همه کسانی که خود را از جنس حماس، حزب الله و فلسطینی ها می دانند، نباید اینجا (مناطق اشغالی) باشند.

 

لیبرمن با اشاره به تلاش های جان کری وزیر خارجه آمریکا برای پیشبرد روند مذاکرات صلح خاورمیانه، گفت که ما در حال حاضر با همکاری آمریکایی ها، مشغول تنظیم اصولی هستیم که بر پایه آنها به مذاکرات مستقیم با فلسطینی ها (تشکیلات خودگردان) بپردازیم.

 

 وزیر امورخارجه رژیم صهیونیستی همچنین از آمادگی برخی کشورهای سازشکار عرب برای همکاری هرچه بیشتر با این رژیم خبر داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار