آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۲۰۸۴
رئیس دانشگاه یزد:

علی‌رغم اختلافات موجود برآیند احزاب کشور باید مثبت باشد

دکتر اولیاگفت: باید توجه کنیم که اگرچه بین احزاب و در درون آنها نیز اختلافاتی وجود دارد اما در صورتی که از همین اختلافات در جهت مثبت استفاده شود و برآیند مثبتی داشته باشیم.
علی‌رغم اختلافات موجود برآیند احزاب کشور باید مثبت باشد
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از یزد، دکتر اولیا امروز در افتتاحیه همایش بیداری دانشجویی و استحکام درونی نظام به میزبانی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد که در سالن امفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد، با اشاره نامگذاری همایش گفت: یکی از مهمترین راهکارهای استحکام نظام توجه به تکثر در نظام جمهوری اسلامی است.
وی بیان کرد: کشور ما نیازمند یک تکثر گرایی در نظام سیاسی می باشد و باید توجه کنیم که اگرچه بین احزاب و در درون آنها نیز اختلافاتی وجود دارد اما در صورتی که  از همین اختلافات در جهت مثبت استفاده شود و برآیند مثبتی داشته باشیم حتما به نتایج خوبی نیز دست پیدا خواهیم کرد.
رئیس دانشگاه یزد تصریح کرد: ما باید با وجود اختلافات، همه را جز برادران ملی و دینی خود بدانیم و در چارچوب نظام با یکدیگر همکاری نماییم و در راستای اهداف انقلاب تلاش نماییم.
اولیا خاطرنشان کرد: تلاطم ها و ضربه هایی که به دلیل فرصت طلبی برخی از افراد در جامعه وجود داشته بزرگان ما را به احساس نیازی واداشته است که این جریان های اصیل انقلاب به کار خود ادامه داد و در عرصه عمل نیز شکل گرفته و به بقیه تشکل ها نیز تعمیم پیدا کند.
وی افزود: در سالهای اخیر  رسمیت شناخته شدن فعالیت‌های حزبی مورد تاکید قرار گرفت تا جریان‌های انقلاب ریشه دار باشند و با حرکت خود در مسیر انقلاب پویاتر و بالنده‌تر شوند که دانشگاه یزد هم با رعایت بی طرفی سیاسی دراین مسیر گام برخواهد داشت.
رئیس دانشگاه یزد در پایان بیان کرد: دانشگاه یزد نیز با رعایت بی طرفی سیاسی و رعایت انصاف و حفظ حریم و حدود در راستای اهداف انقلاب اسلامی در مسیری همراه با نشاط و اشتیاق گام برداشته و از این جریانات به صورت منطقی با گفتگو در هر زمینه و هر سطحی سعی بر وجود فضایی مناسب دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار