حضور گسترده مردم در صحنه‌های انقلاب موجب خشم دشمن می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۲۵۲۹
رئیس دانشکده الهیات ایلام:

حضور گسترده مردم در صحنه‌های انقلاب موجب خشم دشمن می‌شود

رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی ایلام گفت: حضور گسترده مردم در صحنه‌های دفاع از نظامT خشم دشمنان را تشدید می‌کند.
حضور گسترده مردم در صحنه‌های انقلاب موجب خشم دشمن می‌شود

حجت الاسلام  اکبر نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان کرد: امروز موفقیت‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی در همه عرصه‌ها موجب وحشت دشمنان شده است.
 

وی ادامه داد: در قبل از انقلاب، ما استقلال سیاسی نداشتیم و مدیریت کشورمان در دست بیگانان بود، با وقوع انقلاب اسلامی تمام تصمیم گیری‌ها توسط مردم اعمال می شود.
 

رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی ایلام با اشاره به جایگاه ایران در منطقه و جهان گفت: کسب استقلال، یکی از مطالبات مردم بود، امروز ایران اسلامی با سربلندی در سایه‌ مقام معظم رهبری قلل توسعه و ترقی را فتح کرده است.
 

اکبر نژاد گفت: لازم است تمام ملت ایران با هر دین و مسلکی که دارند با یکدیگر متحد شوند و  به دور از تنش،  تحت فرمان فرمانده کل قوا به اتحاد ملی و خرد جمعی برسند.
 

وی خاطرنشان کرد: اگر مسئولان و ملت در مسیر رهنمودهای رهبر حرکت کنند همه توطئه‌های دشمنان خنثی می گردد. آنچه که خشم دشمنان انقلاب اسلامی را تشدید می کند حضور گسترده مردم در صحنه‌های دفاع از نظام است.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار