سفیر سوئیس به ‌عنوان حافظ منافع آمریکا در تهران احضار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۲۶۷۲
در پی تحریم برخی شرکت‌های ایرانی توسط آمریکا

سفیر سوئیس به ‌عنوان حافظ منافع آمریکا در تهران احضار شد

در پی تحریم برخی شرکت های ایرانی از سوی دولت آمریکا و طرح برخی ادعاهای بی اساس، سفیر سوئیس به وزارت امور خارجه احضار شد.
سفیر سوئیس به ‌عنوان حافظ منافع آمریکا در تهران احضار شد

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از اداره کل دیپلماسی رسانه ای وزارت امور خارجه اعلام کرد: مدیرکل آمریکای شمالی وزارت امور خارجه در دیدار جولیو هاس Giulio Haas سفیر سوئیس در تهران، اقدام دولت آمریکا و برخی اظهارات مکرر مقامات این کشور را مغایر روح «برنامه اقدام مشترک» ژنو دانست و تاکید کرد: ادعاهای واهی مطرح شده در بیانیه وزارت خزانه داری صرفا نشان دهنده سردرگمی دولت آمریکا در تعیین موضع خود نسبت به مسائلی مانند تروریسم است.

وی تصریح کرد: افکار عمومی بین المللی براساس واقعیات عینی ، جمهوری اسلامی ایران را از بزرگترین قربانیان تروریزم می داند و شهادت ده ها هزار شهروند ایرانی و شهادت دیپلمات های ایرانی در یمن ، عراق ، افغانستان و بیروت موید این موضوع است.

مدیر کل آمریکای شمالی وزارت امور خارجه در این دیدار اظهار داشت: لذا موضع جمهوری اسلامی ایران درباره ضرورت مبارزه با این پدیده شوم روشن است و آمریکا با حمایت آشکار از گروه های تروریستی در منطقه ، در موقعیتی نیست که اینگونه اتهام را متوجه جمهوری اسلامی ایران کند و بر این اساس ادعاهای مطرح شده را بشدت رد و محکوم می کنیم.

سفیر سوئیس پس از استماع این اظهارات تصریح کرد: مطالب را در اولین فرصت به دولت آمریکا منتقل و هرگونه نتیجه را به اطلاع خواهد رساند.

برچسب ها:
دانشجو
نظرات شما
ميثم بي سواد
-
۲۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۵۳
بالاخره مرد يا نمرد اين توافقنامه ننگين ژنو؟
بفرمائيد آقايون اين هم چندمين تحريم بعد از توافقنامه
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار