آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۳۲۷۸

قائم مقام دانشگاه شیراز منصوب شد

در حکمی از سوی مجید ارشاد، سرپرست دانشگاه شیراز، سید علی‏اکبر صفوی، استاد دانشکده‏ مهندسی برق و کامپیوتر به سمت قائم‏مقام سرپرست این‏ دانشگاه منصوب شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، در حکمی از سوی مجید ارشاد، سرپرست دانشگاه شیراز، سید علی‏اکبر صفوی، استاد دانشکده‏ مهندسی برق و کامپیوتر به سمت قائم‏مقام سرپرست این‏دانشگاه منصوب شد.


در این حکم خطاب به صفوی آمده است: نظر به گستردگی وظایف حوزه‏ ریاست دانشگاه، بخصوص در ارتباطات خارج از سازمان از جمله ارتباط مستمر با وزارتخانه‏ها، سازمان‏ها، ارگان‏ها و نهادهای اقتصادی، صنعتی، اجتماعی و فرهنگی و ضرورت پیگیری، دقت در عمل و تسریع در امور و با عنایت به تعهد، تخصص و روحیه‏ تعامل و تلاش مستمر جنابعالی، به موجب این ابلاغ از 21 بهمن 92 شما را به عنوان قائم‏مقام خود منصوب می کنم.


امید است با تفاهم، هماهنگی و همکاری سایر معاونان و روسای دانشکده‏ها و مدیران دانشگاه در انجام نیکوی وظایف محوله و تقویت ارکان دانشگاه و عینیت بخشیدن به التزام اجتماعی دانشگاه در پاسخگویی به نیازهای جامعه موفق و مؤید باشید.


همچنین به دنبال استعفای نادر هاتف، سید علی‏اکبر صفوی، به سمت معاون برنامه‏ریزی و توسعه‏ دانشگاه شیراز منصوب شد.


صفوی دارای فوق دکترای مهندسی سیستم‏ها و کنترل از دانشگاه سیدنی استرالیاست و چاپ بیش از 50 مقاله‏ علمی پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و خارجی و ارائه‏ 120 مقاله و خلاصه مقاله در کنفرانس‏های ملی و بین‏المللی در کارنامه‏ وی به چشم می‏خورد.

 

احمد عریان معاون پژوهشی دانشگاه شیراز شد

 

در پی استعفای مصطفی سعادت، احمد عریان به عنوان معاون پژوهشی دانشگاه شیراز منصوب شد.


 عریان دارای دکترای تخصصی دامپزشکی از دانشگاه بریستول انگلستان است و هم اکنون به عنوان استاد و عضو هیئت علمی بخش پاتوبیولوژی در دانشکده‏ دامپزشکی دانشگاه شیراز مشغول تدریس و پژوهش است.


از جمله مسئولیت‏های اجرایی عریان می‏توان به ریاست دانشگاه خلیج فارس بوشهر (سال 1379 تا 1384)، معاون تحصیلات تکمیلی دانشگاه شیراز (1376 تا 1379)، ریاست مرکز نشر دانشگاه شیراز (1375 تا 1376)، مدیر گروه پاتوبیولوژی (1375 تا 1377) و ریاست دانشکده‏ دامپزشکی دانشگاه شیراز (1368 تا 1374) اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار