به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، مهدی ثقفی، رئیس دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی و رئیس این المپیاد امروز در افتتاحیه چهارمین دوره المپیاد رباتیک دانشگاه های کشور که با حضور مسئولان کشوری و استانی در این دانشگاه برگزار شد، گفت: این المپیاد با رویکردی کابردی و تاثیر گذار در تولید ساماندهی شده است تا با حضور و مشارکت موثر صاحب نظران دانشگاهی متخصصان و مدیران بخش ها ی دولتی و خصوصی زمینه ساز تجزیه و تحلیل شرایط و الزامات شود.
وی افزود: پیشرفت در بخش های گونا گون صنعت زمانی حاصل میشود که علوم مر تبط با آن را در اختیار داشته باشیم.
رئیس المپیاد رباتیک دانشگاه های کشور ادامه داد: دانش رباتیک بر اساس نیازمندی های صنعت شکل می گیرد؛ چرا که اولین و بزرگترین متقاضیان آن صنایع هستند؛ از این رو جایگاه هر کشوری در علم رباتیک رابطه مستقیمی با صنعتی بودن آن کشور دارد.
ثقفی افزود: برای تقویت صنایع باید افرادی متخصص و آگاه به دانش های گوناکون را تربیت کنیم که این وابسته به سرمایه گذاری های کلان در بخش آموزش به طور خاص در دانشگاه است.
وی با بیان اینکه تنها با بهاء دادن به دانشگاه است که یادگیری و تولید بومی علم میسر می شود، گفت: می توان با تخصصی کردن همه علوم متخصصانی در سطوح مختلف را برای کارهای متنوع در صنعت پرورش داد.
رئیس المپیاد رباتیک دانشگاه های کشور خاطرنشان کرد: المپیاد المپیک می تواند ریل گذار حرکتی باشد که نقش برجسته در حماسه اقتصادی ایفا کند.