به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، کرمی ظهر امروز در کارگاه آموزشی «پیشگیری از اعتیاد» که در دانشگاه پیام نور پل سفید برگزار شد، گفت: امروزه اعتیاد به مواد مخدر و روان گردان ها از مهمترین آسیب هایی بوده که در عصر جهانی شدن، عموم کشورها از آن رنج می برند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: این مقوله به ابزار جنگ نرم و تهدید علیه امنیت ملی کشورمان تبدیل شده؛ به گونه ای که خسارت های گوناگون در ابعاد فرهنگی، اجتماعی روانی، خانوادگی و بهداشتی و اقتصادی در سطح کشور به جای گذاشته است.
کرمی با اشاره به اینکه اعتیاد به معنی وابستگی فرد به مواد اعتیاد آور است، که با گذشت زمان تمایل فرد به استفاده از این مواد افزایش یافته و علی رغم عواقب نامطلوب نمی تواند آنرا ترک کند، گفت: تمامی معتادان در آغاز تصور می کردند به دلیل برخورداری از اراده قوی، استفاده تفننی مواد مخدر نمی تواند موجب اعتیاد آنان گردد.
وی در ضمن بیان ضررهای اجتماعی استفاده از مواد مخدر در بین دانشجویان گفت: اعتیاد به مواد مخدر، علاوه برتباهی زندگی فردی؛ باعث ضررهای جبران ناپذیر اجتماعی همچون ضعف پایبندی به اصول اخلاقی و دینی، ارتکاب انواع انحرافات و جرایم مثل سرقت، فحشا، خشونت های اجتماعی و خانوادگی، تجاوز و قتل، افزایش شغل های کاذب و نامناسب می شود.
این استاد دانشگاه افزود: مصرف مواد مخدر همه این معضلات اجتماعی را بر خانواده و جامعه و کشور تحمیل می کند و سلامت و امنیت اجتماعی را به شدت مخدوش و مغشوش می سازد.
کرمی در بخش دیگری از سخنانش گفت: امروزه بیشترین هجمه بر دوش خانواده ها بوده و وظیفه والدین مشورت دادن و دوستی بیشتر با فرزندان است تا شخصیت فرزند در نهاد خانواده نهادینه شود تا گرایش به سوی مواد مخدر حذف گردد.
وی افزود: متاسفانه دسترسی آسان به مواد مخدر باعث بیشترین آمار طلاق شده و بیشترین اتهامات و جرایم زندان ها را به نوعی (مواد مخدر) به خود مرتبط ساخته است.
این استاد دانشگاه در پایان خاطرنشان کرد: مواد مخدر سنتی از پله اول تا آخر به 20 سال زمان نیاز است؛ اما در مواد مخدر صنعتی به 5 تا 8 سال می رسد.
لازم به ذکر است، در پایان این جلسه گواهی آموزشی حضور در کارگاه مواد مخدر برای دانشجویان صادر شد.