وزیر کشور گفت: کشور پتانسیل لازم را برای اجرای اقتصاد مقاومتی دارد، پس با استفاده از تولیدات داخلی میتوانیم اقتصاد مقاومتی را در کشور تقویت کنیم.
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، رحمانی فضلی، وزیر کشور در اولین نشست سراسری مشاورین استانها و مدیران کل دفاتر امور بانوان و خانواده که با موضوع چشم انداز فعالیت ادارات کل زنان در وزارت کشور تشکیل شد، گفت: این اولین جلسه مدیران حوزه بانوان در دوره ریاست جمهور جدید است که این جلسات برای ارزیابی، هماهنگی و تودیع صورت میگیرد، بنابراین باید نقش مدیران استانها در حوزه بانوان در امور زنان و خانواده را در سطح کشور افزایش بدهیم.
وی افزود: تداوم این جلسات میتواند موثر و مفید واقع شود. با توجه به اینکه دولت اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کرده است باید تعداد جلساتی که در حوزه زنان برگزار میشود را بیشتر از گذشته کنیم، ولی در حوزه مالی و اعتباری باید اقداماتی اساسی صورت بگیرد؛ این در حالی است که در وزارت کشور کارگروه مشورتی مخصوص این حوزه تشکیل دادهایم.
رحمانی فضلی با اشاره به اقتصادی مقاومتی گفت: اگر بخواهیم اقتصاد مقاومتی را در کشور گسترش بدهیم و به آن شکل مناسبی ببخشیم باید پتانسیلهای هر منطقه را فعال کنیم؛ چنانچه در بررسیها مشاهده میشود برخی از استانها از توان اقتصادی پایینتر برخوردارند و به همین جهت باید به برخی استانها و مناطق کمک مالی شود.
وزیر کشور در ادامه افزود: برنامههایی که برای پایان سال داریم این است که دستگاههای مختلف را برای سال آینده هماهنگ کنیم؛ با توجه به سفرهای نوروزی مردم، باید تمام استانها برای این سفرها و مسافرتهای مردمی در حال آماده باش باشند، بخصوص پلیس راه و هلال احمر؛ همچنین باید مکانهایی برای این مسافران در نظر گرفته شود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری که در مورد امنیت مرزی پرسیده بود، گفت: مشکل ما با طرف پاکستانی حل شده است و به تعاملات مثبتی در این زمینه رسیدهایم و یک شرایط آرام و مطمئن را در مرزهای کشور ایجاد کردهایم.
رحمانی فضلی در پاسخ به سوال خبرنگاری که در مورد الگو بودن وی سوال کرد، گفت: من نمیتوانم الگوی تمام مردم باشم، ولی در زمینه اقتصاد مقاومتی به مردم توصیه میکنم که از تولیدات داخلی استفاده کنند تا تولید داخلی را در تمام حوزهها و زمینهها افزایش بدهیم.
وزیر کشور در ادامه افزود: علاوه بر تولید داخلی، پس انداز و صرفهجویی نیز میتواند در اقتصاد مقاومتی نقش موثری داشته باشد؛ کاهش مصرف تا 20 درصد به اقتصاد کشور کمک میکند.
وی در پایان گفت: افزایش تولیدات و صرفهجویی اقدامات اولیهای است که بهرهوری را در کشور افزایش میدهد، البته در زمینه تولید محصولات باید توجه داشته باشیم که محصولات باید هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی رشد داشته باشد.