«آوای باران» در دانشگاه علامه طباطبایی نقد می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۵۷۲۴
با حضور عوامل سریال و منتقدان؛

«آوای باران» در دانشگاه علامه طباطبایی نقد می‌شود

سریال «آوای باران» با حضور کارگردان، تهیه‌کننده، نویسنده و بازیگران این سریال و جمعی از استادان و اعضای هیئت علمی در دانشگاه علامه طباطبایی نقد و بررسی می‌شود.
«آوای باران» در دانشگاه علامه طباطبایی نقد می‌شود

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، نشست نقد و بررسی سریال «آوای باران» از سوی پژوهشکده فرهنگ پژوهی دانشگاه علامه طباطبایی با حضور استادان و صاحب نظران حوزه علوم اجتماعی و علوم تربیتی و عوامل اجرایی این سریال 6 اسفند ماه از ساعت 9 تا 13 در این دانشگاه برگزار می شود.

 

لازم به ذکر است، این نشست با حضور عوامل سریال سهیلی زاده، کارگردان؛ هاشمی، تهیه کننده؛ کاظمی، نویسنده؛ الهام چرخنده و آزاده زارعی، بازیگران این سریال و همچنین برخی استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار می شود.

 

ایمانی، رئیس گروه آسیب های اجتماعی سازمان بهزیستی؛ معصومه اسماعیلی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و دکتر صادقی، رئیس پژوهشکده فرهنگ پژوهی، منتقدان حاضر در این جلسه هستند.

 

لازم به ذکر است، سریال «آوای باران» ساخته حسین سهیلی زاده از شبکه سوم سیما پخش شد و مورد استقبال مردم قرار گرفت.

پربازدیدترین آخرین اخبار