صادق پورمسیری در گفت و گو با خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» در ایلام، با بیان این که هدف اصلی از برگزاری این جشنواره پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روان گردانها در دانشگاهها است گفت: جشنواره پاک با 3 رویکرد تقویت روحیه نشاط، توانمندسازی دانشگاهیان و کاهش اثرات اجتماعی در بروز این آسیبها اجرا می شود.
وی ادامه داد: این مسابقه فرهنگی بین دانشگاههای استانهای ایلام، لرستان، کرمانشاه، همدان، خوزستان، کهکلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری برگزار خواهد شد.
دبیر اجرایی دومین جشنواره پاک ابراز کرد: بررسی نقش رسانههای مدرن و دنیای مجازی، تبعات و اثرات آن در کاهش تقاضا، بررسی میزان شیوع مخدرهای سنتی و صنعتی در محیطهای دانشگاهی، بررسی نقش و جایگاه مؤلفههای دینی و ارزشی فرهنگ ایرانی- اسلامی در امر پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روان گردانها و ارتباط افت تحصیلی، اختلالات رفتاری و روانی با سوء مصرف مواد مخدر بخشی از محورهای این جشنواره است.
پورمسیری با بیان محورهای دانشجویی برنامه مذکور ادامه داد: سبک زندگی مطلوب دانشجویی به دور از مواد مخدر و روان گردانها، تأثیر اخلاق، قانونگرایی و ضابطهمندی در شکلگیری سبک زندگی دانشجویی سالم و به دور از مواد مخدر، تأکید بر نقش اوقات فراغت و تقویت فعالیتهای جمعی، ترویج کار گروهی در ایجاد فضایی پرنشاط و سالم و اهمیت مدیریت محیطهای خوابگاهی و نقش آن در پیشگیری، دیگر ابعاد موضوعی جشنواره پاک است.
وی محورهای بخش اقتصادی و اجتماعی را این گونه عنوان کرد: نقش توانمندسازی فرهنگی و اجتماعی دانشجویان در کاهش میزان ابتلا به اعتیاد، نقش و جایگاه تفکرات و اندیشههای انحرافی و نحلههای جعلی در میزان ابتلای به مواد مخدر، جایگاه خانواده، دوستان و همسالان در گرایش به سوء مصرف مواد مخدر و روان گردانها، تأکید بر نقش پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و تأثیر آن در کاهش هزینههای کلان در حوزه نیروی انسانی، منابع مالی و عرصههای اقتصادی سایر بخش های مطروحه در این جشنواره است.
کارشناس فرهنگی دانشگاه ایلام گفت: طراحی نرم افزارهای چند رسانه ای، چاپ نشریه، تایپوگرافی، پیامک، آثار گرافیکی، وب سایت و وبلاگ نویسی از بخش های مختلف قالب های اجتماعی این برنامه است.
پورمسیری با اشاره به فعالیت های بخش هنری گفت: علاقه مندان می توانند آثار خود در زمینه های ، پوستر، فیلم نامه، نمایش نامه، هنرهای تجسمی، نقاشی، عکس، فیلم کوتاه، فیلم مستند، نماهنگ، انیمیشین، هنرهای تجسمی، کاریکاتور به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.
وی ادامه داد: ارسال مقاله، کتاب، پایان نامه، ترجمه در قالب ادبی، خاطره، طنز، شعر، داستان کوتاه، قطعه ادبی، کاریکاتور، متن ادبی و جملات حکیمانه محورهای بخش ادبی این جشنواره است.
دبیر برگزاری جشنواره دانشگاه پاک در دانشگاه ایلام تصریح کرد: بنا به درخواست مدیران و معاونین فرهنگی 7 استان، این جشنواره دوبار به صورت پیاپی تمدید شد و زمان برگزاری آن از اسفند 1392 به اردیبهشت 1392 تغییر زمان یافت.
پورمسیری اشاره کرد: علاقه مندان، متقاضیان و صاحب نظران می توانند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره پاک واقع در معاونت فرهنگی دانشگاه ایلام ارسال نمایند.