کد خبر:۲۹۶۷۱۵

نخستین همایش ملی «مدیریت منابع طبیعی» در دانشگاه گنبد به پایان رسید

نخستین همایش ملی «مدیریت منابع طبیعی» در دانشگاه گنبد کاووس شب گذشته به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان؛ نخستین همایش ملی «مدیریت منابع طبیعی» روز گذشته در دانشگاه دولتی گنبد کاووس برگزار شد.

مجید محمد اسماعیلی، دبیر اجرایی این همایش در حاشیه مراسم با اعلام این خبر که 567 مقاله از سراسر کشور به دبیرخانه ا ارسال شده بود، گفت: پس از بررسی هیئت داوران 432 مقاله به این همایش راه یافت.

وی افزود: از میان مقالات برگزیده شده جهت شرکت در همایش، 169 مقاله در زمینه علوم مرتع، 123 مقاله در حوزه آبخیزداری،28 مقاله در زمینه جنگل، 25 مقاله در زمینه شیلات و 87 مقاله نیز در رابطه با صنایع چوب بود.

گفتنی است 34 مقاله به عناون برترین مقالات در 14 محور حفاظت و نگهداری از منابع سلولزی، کاربرد فناوری های نوین در منابع طبیعی، بازیافت پسماندهای کشاورزی و ضایعات سلولزی، کاربرد فناوری نانو در ساخت کامپوزیت ها و چند سازه های چوبی، مدیریت چرای دام و مراتع، مدیریت جامع حوزه آبخیز، تغییر اقلیم، چالش ها و راهکارها، پایش، اندازه گیری و ارزیابی مرتع، مهندسی رودخانه و کنترل سیلاب، گیاه پالایی در گونه های مرتعی و بیابانی، شاخص های تخریب اکولوژیک- ارزیابی و مدیریت خطر، مسائل اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی در مدیریت نابع طبیعی، مدل شبیه سازی و سیستم های تصمیم گیری در مدیریت منابع طبیعی، بهره برداری چندمنظوره از مراتع و پساب و آلودگی زیست فناوری در صنایع سلولزی و کارگاه پرورش آبزیان در این همایش به صورت سخنرانی در دو نوبت صبح و عصر ارائه گردید.

این همایش یک روزه ساعت 20 شب با تجلیل از حامیان و دست اندر کاران به پایان رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
دانشجو
-
۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۶
به نظر همايش پرباري بوده
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار