مسئله سوریه و فلسطین همزمان با پرونده هسته‌ای به پیش می‌رود/ دیدار اشتون با وزیر خارجه و رئیس‌جمهور در سفر به تهران
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۷۵۴۹
عراقچی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

مسئله سوریه و فلسطین همزمان با پرونده هسته‌ای به پیش می‌رود/ دیدار اشتون با وزیر خارجه و رئیس‌جمهور در سفر به تهران

معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزیر امور خارجه گفت: سیاست خارجی در همه موضوعات در حال پیگیری است و تمامی اولویت‌ها مثل مسئله سوریه و مسئله فلسطین همزمان با پرونده هسته‌ای پیش می‌رود و هیچ نقصانی در این مسیر وجود ندارد.
مسئله سوریه و فلسطین همزمان با پرونده هسته‌ای به پیش می‌رود/ دیدار اشتون با وزیر خارجه و رئیس‌جمهور در سفر به تهران

سید عباس عراقچی، معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره دیدارهای کاترین اشتون در تهران گفت: در سفر اشتون به تهران دیدار وزیر خارجه و رئیس جمهور قطعی شده و دیدارهای دیگر هم در حال رایزنی است.

 

معاون امور حقوقی و بین الملل وزیرامور خارجه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا سیاست خارجی صرفاً به پرونده هسته ای گره خورده است، گفت: سیاست خارجی در همه موضوعات در حال پیگیری است و تمامی اولویت ها مثل مسئله سوریه و مسئله فلسطین همزمان با پرونده هسته ای به پیش می رود و هیچ نقصانی در این مسیر وجود ندارد.

 

عراقچی در واکنش به سخنان کری در کنفرانس سالانه آیپک مبنی بر اینکه «آمریکا ایران هسته ای را بر نمی تابد»، گفت: منظور کری، ایران دارای سلاح هسته ای است که ما هم خود ایران دارای سلاح هسته ای را بر نمی تابیم.

نظرات شما
mehdi aviny
-
۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۶
قربون دستتون .همون مسئله هسته اي رو حل کرديد برا هفت پشتمون بسه.
مقاوت و فلسطين راز پنهان ظهور است
2
0
بدون نام
-
۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۶:۴۸
شما هم مثل همکارت خوب مي خندي ها.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار