کد خبر:۲۹۸۰۰۹
عضوکمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

رویکرد کمیسیون آموزش تعامل و همکاری با دانشگاه‌هاست

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: رویکرد کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در راستای تعامل و همکاری با پارک های علم و فناوری و دانشگاه‌هاست.
رویکرد کمیسیون آموزش تعامل و همکاری با دانشگاه‌هاست

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، ابوالقاسم خسروی گفت: در نگاه اسلام و اهداف مقدس انقلاب اسلامی، مقوله علم و فناوری از اهمیت خاصی برخوردار است.


وی افزود: همواره یکی از مطالبات جدی مقام معظم رهبری تولید علم بوده است؛ چرا که تنها راه دستیابی به اقتدار و ارتقای جایگاه ایران در عرصه بین المللی، رشد و توسعه کشور در عرصه های علم و فناوری و پژوهش است.


عضوکمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز انقلاب اسلامی پرچمدار عرصه فناوری در جهان اسلام است، تصریح کرد: در حال حاضر در بسیاری از علوم دنیا جزو 10 کشور برتر دنیا هستیم که این بیانگر ظرفیت های بالای کشور در حوزه علم و فناوری است.


خسروی توجه به پارک های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان را یکی از اهداف محوری برنامه پنجم توسعه عنوان کرد و گفت: رویکرد کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در راستای تعامل و همکاری با پارک های علم و فناوری و دانشگاه هاست.


وی با اشاره به بازدید خود از پارک علم و فناوری خراسان، عملکرد پارک خراسان را بسیار مثبت و آینده نگرانه دانست و گفت: یکی از مهمترین محورهای این دیدار، تاسیس مراکز رشد در شهرهای تربت حیدریه، محولات و زاوه با نظارت پارک علم و فناوری خراسان بوده است.


عضوکمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه لازمه دستیابی به اهداف چشم انداز افق 1404 تربیت جوانان تحصیل کرده با محوریت تولید علم و پژوهش است، افزود: بی شک پارک های علم و فناوری نقشی اساسی در استقلال و توسعه اقتصادی کشور دارند.


در ادامه سید حسن علم الهدایی، رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی نیز در این جلسه با بیان اینکه پارک علم و فناوری مسئولیت تحقق عرصه فناوری کشور را بر عهده دارد، گفت: در سالیان اخیر دستاوردهای خوبی را در زمینه تولید دانش شاهد بوده ایم.


وی افزود: البته در رابطه با تبدیل دانش به ایده و تجارت سازی فعالیت‌های بیشتر ی باید انجام بگیرد؛ چرا که آمار نرخ تبدیل دانش به تجارت سازی بسیار اندک است.


رئیس پارک علم و فناوری خراسان با اشاره به فعالیت‌های مختلف این پارک در سالیان اخیر، افتتاح مرکز رشد فناوری های فرهنگی و زیارت را یکی از مهم ترین دستاوردهای پارک علم و فناوری خراسان عنوان کرد.


علم الهدایی تشرف بیش از بیست میلیون زائر به شهر مشهد را ظرفیتی غنی برای منطقه دانست و تاکید کرد: مدیرانی استان باید شاکله و رویکردی فرهنگی داشته باشد تا بتوان بیشترین بهره را از پتانسیل‌های موجود استان برد.

 

وی بیان داشت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری در رابطه با اهمیت مقوله فناوری و شرکت های دانش بنیان، شایسته است مسئولان و نمایندگان استان نگاه جامع تری به این مسئله داشته باشند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار