یزدانی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یزد، بیان داشت: بالاترین سند مظلومیت خاندان پیامبر(ص)، مخفی بودن قبر این بانوی بزرگ اسلام است.
وی افزود: سالانه میلیون ها نفر مسلمان برای انجام اعمال حج به مکه و مدینه سفر می کنند؛ اما آنها از خود می پرسند: قبر فاطمه دختر پیغمبر(ص) کجاست و چرا زهرا (س) وصیت کرد او را شبانه دفن کنند که این را دردی بزرگ برای خود می دانند.
مسئول هیئت دانشجویی فاطمیون دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: شناخت این بانوی بزرگ اسلام و شیعه حتی برای غیر مسلمانان نیز بسیار قداست دارد و ویژگی ها و فضیلت های بزرگی همچون مهربانی، شجاعت، عصمت، دانش، تقوا با نام فاطمه گره خورده است و همین ها باعث فراگیر شدن نام ایشان در جهان شده است.
یزدانی تصریح کرد: در راستای مقام والای فاطمه(س) دخت پیامبر اسلام (ص)، خداوند در قرآن نیز بدان تاکید کرده اند و پیامبر نیز به محبت به ایشان و فرزندان وی تاکید کرده اند و ما نیز باید با زنده نگه داشتن شعائر اسلامی و شیعی نام این بانوی بزرگ را با عمل و الگو قرار دادن ایشان به جهانیان معرفی کنیم.
وی افزود: ایام فاطمیه زمان مناسبی برای گره زدن دلها به گوهرهای حسن بانوی بزرگ اسلام است که باید در این ایام زندگی مادران و همسران خود را با این الگوی نمونه وفق دهیم تا بتوانیم فرزندانی صالح برای جامعه اسلامی پرورش دهیم.
مسئول هیئت دانشجویی فاطمیون دانشگاه یزد در ادامه گفت: داغ فراق پیامبر (ص) برای جهان اسلام و بویژه خانواده ایشان مصیبت بزرگی بود، بویژه آنکه این مصیبت بزرگ، آزارهای سختی را در پی داشت که در طول تاریخ، گریبانگیر اهل بیت پیامبر(ص)شد و این مصیبت ها آن قدر کمرشکن بود که زهرا(س) زبان به شکوه گشود: «پدرجان! تنها و حیران مانده ام. صدایم خاموش شده و پشتم شکسته است. زندگی ام مکدر گردیده و دنیا بر من تاریک شده است».
یزدانی در پایان خاطرنشان کرد: ما باید در این ایام با زنده کردن شعائر اسلامی، شیعی و شناخت و تبیین ابعاد زندگی حضرت فاطمه(س)، زندگی خود را فاطمی کرده و مردم جامعه را با زندگی اسلامی و شیعی آشنا و مادران و همسران خود را با پرورش فرزندانی دینی و اسلامی آشنا کنیم.