مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» گفت: معلمان در کنار آموزش به دانش آموزان به دنبال کسب علم و مهارت نیز هستند و ما باید شرایط آموزش را برای آنها فراهم کنیم.
وی افزود: بزرگترین نقصی که در سیستم آموزشی و تربتی کشور وجود دارد این است که به دانش آموزان و نوجوانان زیر 18 سال تلقین می شود که مدرسه اهمیت چندانی ندارد و آنچه که مهم است دانشگاه است و تا قبل از دانشگاه، آموختن دانش و علم را بی فایده می دانیم و به آموختن دروس اهمیتی نمی دهیم و به همین دلیل باید اقداماتی صورت بگیرد تا این نقصان بزرگ برطرف شود.
مخبر دزفولی در ادامه تصریح کرد: سند تحول آموزش و پرورش را با توجه به آموزش در مدارس تنظیم کرده اند و اگر به نگاه دیگری به تربیت دانش آموزان توجه شود، در آن صورت نقش مربی و معلم تبدیل به اساسی ترین نقش در جامعه می شود.
وی در مورد اینکه باید از دانشگاه فرهنگیان حمایت کرد، گفت: منزلت و جایگاه معلمی به گونه ای است که باید به طور خاص و ویژه به آن توجه داشت و باید در نظر داشت که جایگاه معلمی کمتر از جایگاه و مرتبه یک استاد در جامعه نیست ، علاوه بر اینکه معلم به شخصیت سازی نوجوانان و کودکان می پردازد و این اقدامی نیست که همه قادر به انجام آن باشند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تفکر غلطی که در جامعه وجود دارد، اظهار داشت: برخی از افراد فکر می کنند که هر کسی که از دانشگاه فارغ التحصیل می شوند می تواند وارد مدرسه شود و به امر آموزش و تربیت دانش آموزان بپردازد، باید بداند که این طرز فکر کاملا اشتباه و غلط است.
وی افزود: به صرف داشتن مدرک دانشگاهی نمی توان وارد مدارس شد و به آموزش پرداخت و معلمی نیاز به آموختن مهارت هایی دارد.
مخبر دزفولی درمورد سند تحول آموزش و پرورش گفت: دانشگاه فرهنگیان بعد از سا ها مطالعه شکل گرفت و هم اکنون زمانی است که باید دانشگاه فرهنگیان را تقویت کرد و در سال های آینده شاهد موفقیت این دانشگاه در عرصه آموزشی هستیم.