محمد قائدی، معاونت سیاست ورزی مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان، در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: ایجاد بی ثباتی در بزرگترین دستگاه کشور با دارای بودن ۱۷ میلیون دانش آموز و یک میلیون کارمند از بزرگترین ضربهها به آموزش و پرورش است.
وی افزود: نتایج تغییرات سریع مدیریتی چه در صف و چه در ستاد آموزش و پرورش بر معلمان و دانش آموزان و به طور کل آینده کشور خواهد بود که قرار است به وسیله آموزش و پرورش رقم بخورد.
قائدی گفت: خلا برنامه حاصل از شناخت دقیق و بی ثباتی مدیریتی از چالشهای دهه گذشته آموزش و پرورش بوده است.
وی ادامه داد: شاید بتوان یکی از دلایل عدم ثبات مدیریت در آموزش و پرورش را تغییر دولتها و سیاست گذاران در زمانهای مختلف دانست.
بدون شک پس از انتخابات ریاست جمهوری آموزش و پرورش از اتفاقات گذشته دور نخواهد بود.
معاونت سیاست ورزی مرکز بسیج دانشجویی گفت: فهم صحیح از انتخاب وزیر و رویکرد هر دولت به آموزش و پرورش از نکات مهمی است که به آن بایستی توجه داشت. نگاههای کاندیدای جدید ریاست جمهوری به آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان نباید این دستگاه را دستگاهی مصرف کننده بداند بلکه باید بتواند در عملکرد خود جایگاه ویژهای را برای آموزش و پرورش در نظر بگیرد.
وی ادامه داد: اتفاقاتی مانند کنکور دانشگاه فرهنگیان و تخصصی شدن فرایند مصاحبه و ارزیابی ورود به عرصه معلمی در دولت شهید رئیسی رقم خورد که هر یک ریل گذاری جدید و مهمی را برای آموزش و پرورش به همراه خواهد داشت.
قائدی افزود: قابل توجه است که هر کاندیدا پس از تایید صلاحیت فرد مورد نظر برای مدیریت آموزش و پرورش، فهم لازم به این دستگاه مهم و برنامه اجرایی خود را منتشر کند تا مورد بررسی نخبگان آموزش و پرورش به ویژه نخبگان دانشگاه فرهنگیان قرار بگیرد.
وی گفت: نکاتی از قبیل توجه به سند تحول و نقشه راه، دانشگاه فرهنگیان، بودجه ریزی آموزش و پرورش، عدالت آموزشی از نکات مهمی است که دولتمردان باید توجه کافی به آن داشته باشند و با توجه به اسناد بالادستی نقشه پیشرفت کشور را به وسیله آموزش و پرورش پیشرفت ساز تداعی کنند.