کد خبر:۳۰۲۱۰۱
وحید جلیلی در جمع دانشجویان:

نیروی واقعی در مانور تربیت نمی‌شود/ دانشجوی مذهبی با دانشجوی انقلابی فرق دارد

جلیلی با بیان این که ما به انجام کارهای مانوری عادت کرده‌ایم، گفت: نیروی واقعی در مانور تربیت نمی‌شود بلکه در یک میدان عملیاتی ساخته می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، وحید جلیلی عصر امروز در دیدار با جمعی از فعالان جامعه اسلامی و بسیج دانشجویی دانشکده‌های دانشگاه فردوسی مشهد به بیان الزامات توجه به مرزهای موجود بین دانشجوی مذهبی و دانشجوی مذهبی انقلابی پرداخت و گفت: ملاحظه‌ای که امروز باید به آن بیشتر توجه شود، تفاوت میان دانشجوی مذهبی و انقلابی است؛ باید دید چه تفاوتی بین مسجد انقلابی و یک مسجد صرفأ مذهبی است.


وی، جنبه صرفأ مذهبی را انجمن حجتیه عنوان کرد و ادامه داد: اگر بخواهیم در حوزه مشترکات بین دو گروه تمرکز کنیم و غرق شویم، رویه انقلابی از ما گفته خواهد شد.


جلیلی به نامه امام خمینی (ره) خطاب به یکی از علما اشاره کرد و اظهار داشت: ایشان در این نامه می‌فرمایند: «حواستان را جمع کنید و مراقب باشید که یک روزی می‌بینید انجمن حجتیه بساط انقلاب را جمع کرده اند».


اقتصاد مقاومتی، اولویت مقام معظم رهبری


سردبیر نشریه راه، به اهمیت برنامه‌ریزی و توجه به فعالیت‌هایی که نگاه دانشجویی را نسبت به تفکر انقلابی تغییر می‌دهد، اشاره کرد و بیان داشت: برای انجام چنین فعالیت‌هایی باید دید که رهبر جامعه دینی و ولی‌فقیه چه نگاهی به این حوزه دارند و در این راستا حرکت کرد، یکی از اولویت‌هایی که توسط ایشان ابلاغ‌شده، اقتصاد مقاومتی است.


حرکت به سوی مناسبت سازی
 

وی دلیل حرکت کند و کم اثر برخی فعالیت‌های دانشجویی را گرفتار شدن در کلیشه‌ها بیان کرد و گفت: دانشجویان اول انقلاب مناسبت سازی می‌کردند و دانشجویان امروز، آن مناسبت‌ها را گرامی می‌دارند درحالی‌که باید با نگاهی ابتکاری و کلیشه شکن، مناسبت خلق کرد؛ این نگاه، نگاهی جهادی است.
 

مسئول دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی یکی از فعالیت‌های مؤثر در فضای دانشگاهی را تلفیق مباحث آرمانی ارزشی با مباحث تخصصی دانست و تصریح کرد: گاهی برخوردهای تشریفاتی همچون نصب پوسترها و سخنان مقام معظم رهبری صورت می‌گیرد و گاهی نیز منظور و هدف اصلی از سخنان برداشت می‌شود که تبدیل به دغدغه شده و برای آن تلاش می‌شود.


استخراج وجوه مثبت فرهنگ غرب


جلیلی به تحقیقات صورت گرفته در خصوص سیستم اقتصادی غرب اشاره کرد و گفت: در غرب و به خصوص آمریکا که مظهر اقتصاد کاپیتالیستی است، مراکز و نهادهای بسیاری دیده می‌شود که برای تقویت و تحکیم اقتصاد ملی تلاش فراوانی می‌کنند تا اندازه‌ای که یک شهروند آمریکایی در مقابل ابراز نگرانی کلینتون، رئیس‌جمهور وقت آمریکا نسبت به کاهش محصولاتی آمریکایی، سایتی در جهت ترویج مصرف کالای آمریکایی راه‌اندازی می‌کند.


وی با بیان این که ما به انجام کارهای مانوری عادت کرده‌ایم، ادامه داد: نیروی واقعی در مانور تربیت نمی‌شود بلکه در یک میدان عملیاتی ساخته می‌شود؛ باید به سراغ جنبه‌هایی از فرهنگ غرب رفت که آنان دوست ندارند ما از آن الگو بگیریم.


جلیلی در خصوص برخی اظهارات مبنی بر دشواری کار در فضای کنونی، بیان داشت: ما امروز در کشوری زندگی می‌کنیم که دیگران از بحرین و کشورهای عربی آرزوی تنفس در هوای چنین کشوری را دارند؛ در حوزه امکانات و قدرت دسترسی به منابع نیز می‌توان گفت که دهها برابر دهه شصت پیشرفت کرده‌ایم و با وجود چنین امکاناتی، این کم کاری خود ماست که به گردن شرایط می‌اندازیم.


مسئول دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با بیان این که ما فقط تهدید شناس هستیم تا فرصت شناس، خاطرنشان کرد: ما در اطراف خود نعمت‌های فراوانی داریم که می‌توانیم از آن‌ها در راه دستیابی به اهداف خود بهره بگیریم اما همواره به دنبال آن هستیم که یک کار بزرگ انجام دهیم درحالی‌که تفکر دینی یعنی شما هر کار کوچک و مخلصانه انجام دهید، خداوند به کار شما برکت می‌دهد.


وی در پاسخ به دانشجویی در خصوص نام‌گذاری گفتمان اقتصادی، تأکید کرد: همین عنوان اقتصاد مقاومتی پرچمی است که مقام معظم رهبری بلند کرده‌اند و همگی باید زیر این پرچم حرکت کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار