آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۲۴۵۴

کره‌جنوبی دو هواپیمای جاسوسی کره شمالی را سرنگون کرد

کره جنوبی از ساقط کردن دو هواپیمای بدون سرنشین کره شمالی خبر داد.
کره‌جنوبی دو هواپیمای جاسوسی کره شمالی را سرنگون کرد

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» شبکه تلویزیونی ان اچ کی ژاپن، در حالی که کره شمالی به جاسوسی از همسایگان خود با فن آوری های مدرن متهم شده است مقامات نظامی کره جنوبی اعلام کردند دو هواپیمای بدون سرنشین ویژه جاسوسی این کشور را در حریم هوایی خود شناسایی و ساقط کرده اند.


مقامات نظامی کره جنوبی می گویند احتمال می دهند این دو هواپیما توسط بخش شناسایی و جاسوسی کره شمالی به حریم هوایی کره جنوبی اعزام شده باشند.


یکی از این هواپیماهای بدون سرنشین روز دوشنبه در جزیره بینگ یونگ در غرب شبه جزیره کره به دست ارتش کره جنوبی هدف قرار گرفت . هواپیمای دیگر هم یک هفته قبل در منطقه پاجو در مرز میان دو کشور کره هدف قرار گرفت و ساقط شد . این دو هواپیمای بدون سرنشین مجهز به دوربین هستند و عکس هایی از مجتمع ریاست جمهوری کره جنوبی در سئول و مقر نظامی در جزیره بینگ یونگ گرفته اند.
 

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار