کد خبر:۳۰۳۲۵۴
ظریف:

با تماشای «کلاه قرمزی» و «قند پهلو» از عمق دل خندیدم

ظریف گفت: من زیاد می‌خندم و هر وقت مردم خوشحال بودند، آسان‌تر خندیدم؛ با تماشای «قندپهلو» یا زمانی که خانواده «کلاه قرمزی» تماشا می‌کنند از عمق دل خندیده‌ام.
با تماشای «کلاه قرمزی» و «قند پهلو» از عمق دل خندیدم

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه اولین جلسه  هیئت دولت در سال جاری در یک گفت‌وگوی تلویزیونی گفت: من زیاد می‌خندم و هر وقت مردم خوشحال بودند، آسان‌تر خندیدم با تماشای «قندپهلو» یا زمانی که خانواده «کلاه قرمزی» تماشا می‌کنند از عمق دل خندیده‌ام.


وی افزود: «قندپهلو» را دیده‌ام و هر کاری که مردم را خوشحال کند، می پسندم. حتی اگر قرار باشد با من شوخی کنند و از امثال بنده هزینه شود.


وی در پاسخ این سوال که فکر می کنید در هیئت دولت سوژه به قدری وجود دارد که محتوا یک برنامه طنز را تامین کند، گفت: عموما همه جا سوژه‌های زیادی برای ساخت طنز وجود دارد و البته همیشه دولت ها یکی از سوژه های خوب برای ساخت طنز بوده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار