آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۳۶۴۰

آمریکا ناو جنگی به دریای سیاه اعزام می‌کند

منابع آگاه در آمریکا از اعزام یک فروند کشتی جنگی مجهز به موشک‌های هدایت شونده به دریای سیاه خبر دادند.
آمریکا ناو جنگی به دریای سیاه اعزام می‌کند

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، منابع آگاه در آمریکا می گویند این کشور یک فروند ناوشکن مجهز به موشک های هدایت شونده را به دریای سیاه اعزام می کند.

 

به گزارش فرانس پرس، سرهنگ «استیون وارن»، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، گفت: ما تصمیم گرفته‌ایم یک فروند کشتی جنگی به دریای سیاه اعزام کنیم. این کشتی ظرف مدت یک هفته به دریای سیاه می رسد.

 

او توضیح بیشتری ارائه نداد و مشخص نکرد کدام ناوشکن آمریکایی به این منطقه روانه خواهد شد.

 

از سوی دیگر، یکی از مسئولان وزارت دفاع آمریکا تایید کرد، کشتی جنگی که به دریای سیاه اعزام خواهد شد «یو.اس.اس. دونالد کوک» نام دارد.

 

این کشتی جنگی یک ناوشکن مجهز به موشک های هدایت شونده است.

 

این ناوشکن به تازگی ارتقا یافته و توان پرتاب موشک های «اس.ام.-300» را دارد.

 

سخنگوی پنتاگون تصریح کرد: هدف از اعزام این کشتی جنگی آمریکایی به منطقه دریای سیاه تنها اطمینان خاطر دادن به هم پیمانان اروپایی واشنگتن است که از بحران اوکراین و سیاست های روسیه در قبال اوکراین نگران شده اند.

 

آمریکا در ابتدای شکل گیری بحران اوکراین یک فروند ناوشکن دیگر،‌ موسوم به «یو.اس.اس. تراکستون» را روانه دریای سیاه کرد،‌ اما این ناوشکن در 21 مارس منطقه را ترک کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار