سعید نصیری در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، گفت: در نوروز امسال 40 دانشجو از دانشجویان دانشگاه کرمان از 4 فروردین ماه جهت انجام فعالیت به دهستان رمشک اعزام شدند.
مسئول گروه جهادی دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان افزود: این دانشجویان به مدت 10 روز در زمینه های عمرانی، آموزشی، فرهنگی، بهداشتی، کشاورزی، بیش از 500 نفر روز فعالیت انجام داده اند.
وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام «اقتصاد، فرهنگ عزم ملی و مدیریت جهادی» گفت: در زمینه فرهنگی بر نامه های محفل انس با قران، مسابقه حفظ حدیث، نمایش عروسکی، کتاب خوانی، دفاع مقدس و شهدا علمی، طنز جبهه و شرکت در نماز جمعه اهل تسنن به منظور تحکیم وحدت توسط دانشجویان در این دهستان انجام شد.
نصیری افزود: در زمینه عمرانی نیز یک سرویس بهداشتی و حمام جهت یک خانواده محروم و بی بضاعت توسط دانشجویان با همکاری دهیاری ساخته شد.
مسئول گروه جهادی دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان با اشاره به مشکلات دهستان رمشک افزود: رمشک همچنان محروم است و در محرومیت فرهنگی نیز می سوزد.
وی افزود: بزرگترین مشکل که بر مشکلات دیگر افزوده شده است فاضلاب های رها شده در معابر عمومی است که موجب شیوع بیماری های مختلف شده است .
نصیری خاطرنشان کرد: متاسفانه فاضلاب منازل مسکونی و دیگر مکان ها به صورت آزاد در کوچه ها و معابر عمومی رها شده اند که علاوه بر خطرات زیست محیطی برای اهالی این منطقه مشکلات عدیده ای از جمله بیماری های عفونی و پوستی را به ارمغان دارند.
مسئول گروه جهادی دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان افزود: استمداد جدی مردم از استاندار کرمان ساماندهی این وضعیت اسفناک بود که تقاضا داشتند قبل از شروع فصل تابستان و رشد و نمو بیشتر انواع میکروب های بیماری زا و برطرف شدن بوی بد و غیر قابل تحمل چاره اندیشی شود.
وی ادامه داد: از طرفی کوهستانی بودن منطقه، حفر چاه فاضلاب را برای اهالی سخت و هزینه بر کرده که با توجه به وضعیت اقتصادی حاکم بر خانوارها از عهده این کار بر نمی آیند.
نصیری خاطرنشان کرد: دانشجویان در این مدت نیز فاضلاب رها شده در جنب حسینیه این دهستان را کنترل کردند و این مکان مذهبی از وضعیت نا مناسب نجات پیدا کرد.
مسئول گروه جهادی دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان با اشاره به نیاز دهستان رمشک به یک بیمارستان و راه اندازی در اسرع وقت افزود: متاسفانه یک بیمارستان عملیات اجرایی آن شروع و نیمه تمام رها شده است.
وی افزود: علت اصلی بیماری ها در این منطقه رها شدن فاضلاب ها خانگی در معابر عمومی و و دام در نزدیکی خانه های مسکونی است که نیاز به فرهنگ سازی دارد.
نصیری در پایان گفت: با مدیریت جهادی و عزم ملی می توان مشکلات رمشک را حل و این منطقه را از محرمیت نجات داد.