به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، هوشنگ جاوید پژوهشگر موسیقی نواحی و محلی ایرانی و مشاور امور موسیقایی فیلم «پایتخت» یک و دو و سه در این نشست اعتراض خود را نسبت به توجه به پژوهشگران موسیقی اعلام کرد.
جاوید گفت: در رسانه صدا و سیما نمی دانستم که برای نشان دادن موسیقی سنتی و محلی ایران باید چگونه کار کنم در خیلی از فضاها برای تولید موسیقی و نشان دادن موسیقی سنتی و پربار مازندرانی و حتی صلوات خوانی خراسانی مسئولین صدا و سیما دستم را بسته بودند و با توجه به استقبال مردم برای پخش مجدد آهنگ ها، صدا و سیما کاری نکرد.
وی ادامه داد: موسیقی هر ناحیه، موسیقی زندگی مردم آن ناحیه است؛ از گذشته تا مرگ، موسیقی را بین برنامه قرار دادیم و هزینه ای هم برای آن دریافت نکردم اما به آن توجه ای نشد.
جاوید پیرامون فعالیت چندین ساله اش گفت: بعد از 35 سال پژوهش درحوزه موسیقی تا به همین امروز هر کجا که رفته ام همچون یک بار فروش با من رفتار کرده اند از شما بزرگواران می پرسم کمیسیون فرنگی مجلس برای من و امثال من چه کرده است؟! آیا به من کمکی شده است؟!
وی ادامه داد: من و 40 نفر از دغدغه مندان مسائل فرهنگی و هنری مجموعه ای از موسیقی مذهبی ایران را که شامل 3 هزار صفحه می باشد و همچنین هزار و 300 سیدی صوتی را تولید کرده ایم آیا نظام دغدغه ای بیشتر از این می خواهد، آیا نظام چیز دیگری می خواهد.
وی در پایان گفت: مشکلات من در این عرصه به حدی شد که برای ادامه زندگی ام قادر به ماندن در تهران نبودم و هم اکنون در علی آباد کتول زندگی می کنم تا بتوانم زندگی را بگذرانم، من در جلوی شما با جرأت بسیجی ام میگویم که جایگاه پژوهشگر و من در صدا و سیما و هنر انقلاب اسلامی کجاست؟!
مسئولین حاضر در نشست و هم اندیشی تخصصی هنر و فرهنگ انقلاب اسلامی برای نقدهای هوشنگ جاوید پاسخی نداشتند.