به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، اختتامیه کاروان های سرزمین نور امروز با حضور دانشجویان دانشگاههای استان در نمازخانه پیام نور ایلام برگزار شد.
در این مراسم محمد عزیزی، رزمنده هشت سال دفاع مقدس گفت: برخی از روایات اساس و شاکله زیارت قبور شهدا را به حضرت زهرا (س) نسبت می دهند؛ ایشان پس از جنگ احد برای ادای احترام به شهدای این واقعه به کوه مذکور می رفتند و با تسبیحی که از خاک آن منطقه درست کرده بودند، به ذکر خداوند و طلب آمرزش برای مسلمانان می پرداختند.
وی کوه احد را بیت الحزن بنت پیامبر(ص) نامید و افزود: حضرت زینب (س) پس از واقعه کربلا و شهادت سالار شهیدان به زیارت هر روزه قتلگاه شهدای نینوا ملتزم بودند.
این رزمنده هشت سال دفاع مقدس با شرح داستانی از کرامات شهدا تصریح کرد: چندی پیش یکی از اقوام بنده با حضور در نقطه ایثار شهرستان مهران و در جوار دو شهید گمنام این منطقه معترضانه گفت که من به سفرهای راهیان نور، زیارت شهدا، تحمل رنج سفر و اشک ریختن های این جماعت نه تنها هیچ اعتقادی ندارم؛ بلکه آن را متحجرانه می دانم.
عزیزی تصریح کرد: همان شب آن بانو معترض در خواب دید که یک جوان رشید و خوش سیما ملبس به تن پوش سپاه پاسداران به ایشان می گوید که من یکی از شهدای کرمانی لشکر 41 هستم، امروز که شما به منطقه قلاویزان گام نهادید و زیارت شهدا را به سخره گرفتید، بدانید که ما شما را طلبیدیم.
وی افزود: شهید مذکور با قاطعیت بیان کردند که اگر ما شهدا نمی خواستیم هیچکدام از شما را هرگز به قتلگاه خود دعوت نمی کردیم. هیچ زائری بدون رضایت شهدا به قتلگاه آنان دعوت نمی شود.
این راوی، نقطه ایثار را قتلگاه دلیرمردان کرمانی دانست و خاطرنشان کرد: لشکر 41 کرمان در عملیات والفجر 3 در منطقه مهران توسط لشکر 17 بعث عراق محاصره شد و تمام رزمندگان به فیض شهادت نائل آمدند.
عزیزی ادامه داد: پیکر 72 نفر از شهدای لشکر 41 در سال 1372 شناسایی شدند و به کرمان منتقل شدند، چند سال بعد دو نفر از این رادمردان خود را به تیم تفحص نشان دادند و اینک مزار این دو بزرگوار در نزدیک ترین منطقه به آرامگاه امام حسین (ع) به زیارتگاه شیفتگان اهل بیت و ارادتمندان به ولایت تبدیل شده است.
وی مناطق بازمانده از هشت سال جنگ تحمیلی را بزرگترین دانشگاه برای ایجاد تحولات فرهنگی دانست و تاکید کرد: هفت سال به صورت خادم در جوار شهدا و در خدمت زوار بودم، هیچ کس از زیارتگاه شهدا به منزل رهسپار نمی شود، مگر آن که متحول شده باشد.
این خادم افزود: به یاد دارم که در سال های گذشته یک جوان امروزی که به هیچ وجه تیپ و قیافه اش به حضور در گلزار شهدا نمیخورد به عنوان خادم پذیرفته شده بود و با انجام برخی افعال، خاطر زائرین را مکدر می کرد؛ اما پس از چند روز وی نیز متحول شد.
عزیزی بیان داشت: یک شب رضا مرا از خواب بیدار کرد و به تمام کائنات قسم می خورد که نه خواب دیده و نه دروغ می گوید، وی تشریح کرد که هنگامی که تمام خادمین خواب بودند من چشم از تابوت شهید گمنام برنداشتم تا اینکه نوری از ورودی منصوب به سید الشهدا (ع) به داخل یادمان وارد شد و تمام دشت را روشن کرد سپس به اتاق خادمین آمد.
وی ادامه داد: آن نور، یکی از شهدای لشکر 41 کرمان بود که پس از ملاقات با رضا و ابراز محبت به وی جایگاه مذکور را ترک کرد.
این رزمنده هشت سال دفاع مقدس با بیان اینکه شهدای قلاویزان دو سال در تابوت محفوظ بودند و دفن نشدند، گفت: جسم این شهدا سال ها در زیر خاک مدفون بود و پس از تفحص به مدت دو سال در تابوت حفظ شدند؛ اما زمانی که این دو گرانقدر در جایگاه فعلیشان به خاک سپرده شدند هم بدنشان سالم و خونشان تازه بود و هم اینکه عطرشان تمام منطقه قلاویزان را پر کرده بود.
عزیزی به سخنان یکی از علمای قم اشاره کرد و افزود: ملاقات شهدا به قسمت و روزی نیست؛ بلکه به بی تابی دل طالب و لبیک مطلوب است.
وی خاطرنشان کرد: آن هنگام که چشمه های نیاز در قلب شما شروع به جوشیدن و خروشیدن کرد، از آن به بعد شهدا دستتان را میگیرند و نشان می دهند که جایی که ایستاده ای برادرم شهید شد، من برای رضای خدا جنگیدم، طعم گلوله را چشیدم، از پای درآمدم، قطعه قطعه شدم و خونم زمین را رنگین کرد.
این راوی دفاع مقدس تاکید کرد: تمام خاک مناطق جنگی آرامگاه شهدایی است که هنوز شناسایی نشده اند، به راستی که این خاک مقدس است.
عزیزی تصریح کرد: این چه عشقی است که علم الهدا را در زیر تانک له کرد؛ اما خللی در اراده او و همرزمانش وارد نکرد؟ این شیدایی که پیر و جوان، زن و مرد، بزرگ و کوچک را از دورترین نقاط کشور به زیارت شهدا متمایل می کند، از کجا ناشی می شود؟
وی شهدا را زنده و شاهد اعمال ما دانست و تصریح کرد: شهید حبیب الله فتح الهی به خواب خواهرزاده اش رفته بود و وی را در مورد غفلت و عدم سرکشی به خانواده اش مورد شماتت قرار داده بود. آنان که می گویند زنده بودن شهدا یک توهم است جاهلان و غافلانی بیش نیستند.
این خادم افزود: مادر شهید حجت الله ملکی زاده وی را در بیداری می دید و با فرزندش صحبت می کرد.
عزیزی با ابراز تالم و تاثر از مصیبت وارد آمده بر خاندان امام حسین (ع) تاکید کرد: فقط خدا می داند که شب شام غریبان و آن هنگام که جگر گوشه سید الشهدا(ص) در خرابه های شام رها شده بود و ضجه می زد چه بر امام سوم گذشته است.
وی شهدا را امام شناس، ولی شناس، مومن و متعهد خطاب کرد و گفت: نمی توان گفت که ما داعیه ارادت به شهدا را داریم؛ اما به ولی فقیه معتقد نیستیم، تمام دغدغه و وصیت شهدا این بود که «مبادا امام را تنها بگذارید».
این رزمنده هشت سال دفاع مقدس با بیان اینکه مقام معظم رهبری اولین سفر رسمی خود را در سال 1393 در یادمان های دفاع مقدس به ثبت رسانیدند، گفت: دغدغه ایشان محجور ماندن فرهنگ ایثار و شهادت است.
عزیزی اسلحه جدید دشمن را تحولات فرهنگی دانشت و ادامه داد: وظیفه نسل های سوم و چهارم انقلاب صیانت از ارزش های اسلام، نظام و میهن است.
وی روند جهاد در راه خدا را ممتد و مربوط به تمام زمان ها دانست و خاطرنشان کرد: اگر به تکلیفی که ولی امر مسلمین برای امت اسلامی تعیین کرده است عمل کنیم، می توانیم با افتخار نزد شهدا سر بلند کنیم.