آژانس به دنبال تسریع حل مسئله هسته‌ای ایران است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۶۷۰۹
آمانو:

آژانس به دنبال تسریع حل مسئله هسته‌ای ایران است

مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی خاطرنشان کرد این نهاد سازمان ملل متحد به دنبال تسریع در حل و فصل موضوع هسته ای ایران است
آژانس به دنبال تسریع حل مسئله هسته‌ای ایران است

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از خبرگزاری شین هوا از وین، آمانو در مصاحبه با خبرگزاری شین هوا درباره «جوانب نظامی احتمالی» برنامه هسته ای ایران گفت:« روند حل و فصل این مسئله باید تسریع شود.»

به گفته وی آژانس بین المللی انرژی اتمی انتظار دارد با ایران به جلو حرکت کند و در این راستا به جوانب و موضوعات مبهم برای تضمین ماهیت صلح آ‌میز برنامه هسته ای ایران پرداخته شود.


سند چارچوب همکاریها بین ایران و آژانس نوامبر گذشته امضا شد که بر اساس آن ایران در ماه مه درباره فعالیتهای خود مربوط به جوانب احتمالی نظامی برنامه هسته ای این کشور همکاری خواهد کرد.


آمانو در عین حال تاکید کرد تا کنون هیچ جدول زمانی پیشنهادی و یا پاسخهایی مشخص دال بر همکاری ایران در این زمینه ارائه نشده است.

برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار