به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، محمد رضا بلوساز رییس انجمن بیماری های عفونی کوکان با اشاره به افزایش استفاده از پکیج به عنوان سیستم گرمایشی در آپارتمان ها گفت: هر نوع سیستم گرمایشی که مواد آلاینده تولید کند می تواند خطرات و مضراتی برای کودکان به خصوص کودکانی که زمینه آسم و آلرژی دارند به همراه داشته باشد.
وی افزود:وقتی بیماران مبتلا به آسم و بیماری های مزمن ریه، بیماری های قلبی، خونی، کلیوی، و... در یک محیط بسته قرار داشته باشند و هوا به درستی در جریان نباشد و مواد آلاینده از محیط خارج نشود، دی اکسید کربن در هوا افزایش پیدا می کند و این موضوع می تواند مسمومیت حاد و یا مزمن ایجاد کند.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به علایم مسمومیت ایجاد شده گفت: تنگی نفس، خس خس سینه، سرفه و .. از علایم مسمومیت حاد است که افراد می توانند در هنگام مواجه با این علایم به اورژانس مراجعه کنند و در مسمومیت های مزمن نیز کودکان دچار سرفه های بسیار طولانی، کسالت، بی حالی، خستگی، بی حوصلگی می شوند که این علایم می تواند بر روی مغز آنها نیز تاثیربگذارد.
بلوساز دربخش دیگری از سخنانش یادآور شد: استفاده از پکیج به عنوان سیستم گرمایشی مانند سیستم های گازسوز قدیمی افراد را دچار عوارض و گرفتاری می کند که البته تمام اینها در صورتی صدق می کند که آلاینده ها و گازهای تولید شده توسط این دستگاه در فضای داخلی منازل باقی بماند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا استفاده از دستگاه های تولید کننده بخار می تواند از عوارض پکیج بکاهد گفت: استفاده از این دسته دستگا های نمی تواند تاثیر مثبتی داشته باشد.
رییس انجمن بیماری های عفونی کودکان با اشاره به عوارض تداوم استفاده از این سیستم های گرمایشی در منازل به خصوص در خانواده هایی که صاحب فرزندانی مبتلا به آلرژی هستند خاطر نشان کرد: بیماری آلرژی اگر درمان نشود در دراز مدت منجر به بیماری های عفونی می شود به عنوان مثال فردی که دچار خس خس سینه، تنگی نفس و ضعف است مستعد ابتلا به ویروس های متفاوت می شود یعنی اگر با فرد مبتلا به سرماخوردگی در ارتباط باشد ویروس به بدن فرد منتقل و تبدیل به ذارت الریه، سینوزیت و گلو درد می شود.